Mijn winkelwagen
Wicanders vloeren

Wicanders houten vloeren

Wicanders houten vloeren

Wicanders houten vloeren zijn Portugese vloeren met het ultieme gevoel van luxe. De stijlvolle vloeren zijn van de hoogste kwaliteit en worden uit ecologisch hout geproduceerd. Het is dan ook niet voor niets dat Wicanders al sinds 1868 wereldwijd geliefd is. En niet alleen de pure grondstoffen uit de natuur maken deze houten vloeren zo bijzonder, ook het gebruik van de nieuwste technieken zorgt ervoor dat het merk Wicanders na al die jaren nog steeds aan de top kan staan. De unieke ontwerpen en collecties die hieruit voortgekomen zijn, vind je in het uitgebreide assortiment van Vloerenland.

De verschillende afmetingen en bewerkingen maken het mogelijk een Wicanders houten vloer te kiezen die helemaal bij je wensen aansluit. Geolied, wit-geolied of mat afgewerkt, licht, warm of donker getint, met 2 of 4-zijdige V-groef, iedere houten vloer van Wicanders is duurzaam met een blijvende schoonheid. En het innovatieve kliksysteem maakt het installeren heel eenvoudig, waarbij lijm niet nodig is. Lijkt het leggen je toch een vrij ingewikkeld klusje, dan kun je dat met een gerust hart aan de professionals van Vloerenland overlaten.

Wicanders kurk vloeren

Vloerenland erkend dealer van Wicanders houten vloeren

Als onderdeel van Amorim, een vooruitstrevende multinational die in meer dan 67 landen actief is, is Wicanders geen kleine naam op het gebied van houten vloeren. Vloerenland is in Nederland één van de gelukkige erkende dealers.

Wij kunnen dan ook het complete aanbod Wicanders houten vloeren aanbieden, zoals de collecties Kentucky en Victoria met hun karakteristieke charme en historische sfeer.

Bij Vloerenland kun je 20 tot 50 jaar van je nieuwe vloer genieten, want je krijgt naast de gebruikelijke fabrieksgarantie ook nog eens garantie op je arbeid. Een vler zonder risico dus!

Bekijk het aanbod van Vloerenland online of breng een bezoek aan onze inspirerende showroom. Verbaas je over de aantrekkelijke prijzen, de lange levensduur en de vele mogelijkheden. En de koffie wordt vers voor je gezet!

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop