Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Solidfloor houten vloeren

Solidfloor houten vloeren

Solidfloor houten vloeren

Solidfloor houten vloeren staan voor kwaliteit en innovatie. De stijlvolle vloeren zijn van de hoogste kwaliteit en worden uit duurzaam hout geproduceerd. Het is dan ook niet voor niets dat Solidfloor al decennia geliefd is. En niet alleen de pure grondstoffen uit de natuur maken deze houten vloeren zo bijzonder, ook het gebruik van de nieuwste technieken zorgt ervoor dat het merk Solidfloor na al die jaren nog steeds aan de top kan staan. De unieke ontwerpen en collecties die hieruit voortgekomen zijn, vind je in het uitgebreide assortiment van Vloerenland.

De verschillende afmetingen en bewerkingen maken het mogelijk een Solidfloor houten vloer te kiezen die helemaal bij je wensen aansluit. Geolied, wit-geolied of mat afgewerkt, licht, warm of donker getint, met 2 of 4-zijdige V-groef, iedere houten vloer van Solidfloor is duurzaam met een blijvende schoonheid. En het innovatieve kliksysteem maakt het installeren heel eenvoudig, waarbij lijm niet nodig is. Lijkt het leggen je toch een vrij ingewikkeld klusje, dan kun je dat met een gerust hart aan de parketteurs van Vloerenland overlaten.

Solidfloor houten vloeren

Vloerenland erkend dealer van Solidfloor houten vloeren

Als onderdeel van Fetim, een vooruitstrevende multinational die in veel Europese landen actief is, is Solidfloor geen kleine naam op het gebied van houten vloeren en lamelparket. Vloerenland is in Nederland één van de erkende dealers.

Wij kunnen dan ook het complete aanbod Solidfloor houten vloeren aanbieden, zoals de Originals collectie die uniek is met zijn karakteristieke charme en historische sfeer.

Bij Vloerenland kun je decennia lang van je nieuwe vloer genieten, want je krijgt naast de gebruikelijke fabrieksgarantie van 25 jaar ook nog eens garantie op arbeid. Een vloer zonder risico dus!

Bekijk het aanbod van Vloerenland online of breng een bezoek aan onze inspirerende showroom. Verbaas je over de aantrekkelijke prijzen, de lange levensduur en de vele mogelijkheden. En de koffie wordt vers voor je gezet!

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop