Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Quick-step Parquet

Quick-step Parquet

Quick-Step houten vloeren

Wie kent Quick-Step niet? De bekende fabrikant van het samengestelde parket 'Parquet' levert al jaren kwalitatieve vloeren aan tevreden klanten. Ze staan bekend om hun samengesteld parket. Houten vloeren die bestaan uit drie lagen massief hout, bedekt met een beschermende afwerking.

Stabiel en duurzaam parket waarbij het risico op vervormen of kromtrekken minimaal is. Daar krijg je levenslange garantie op!

Als je voor levenslange garantie op de plaatsing van Quick-step in aanmerking wilt komen dan is Vloerenland de partij, want wij zijn exclusief Master Installer van Quick-step houten vloeren. Quick-Step houten vloeren worden vol passie vervaardigd. Dat zie je terug in het authentieke karakter, de textuur en de hoogwaardige afwerking. En dat doen ze met aandacht voor het milieu. Er wordt enkel gebruikgemaakt van ecologisch hout en lijm, vernis en olie die aan de strengste, internationale emissienormen voldoen.

Quickstep Parquet Disegno houten vloer plaatsen

Bekijk hieronder de leginstructie

Een vloer om van te gaan houden! Bekijk de video

 

Quick-Step houten vloeren hebben als ander belangrijk voordeel dat ze snel en gemakkelijk te leggen zijn, zonder lijm. Het Uniclic Multifit kliksysteem maakt het leggen van deze vloeren ook voor amateurs erg eenvoudig. Het maakt het zelfs mogelijk de vloer opnieuw te plaatsen in een andere ruimte. Bovendien kun je direct gebruikmaken van je vloer zodra hij gelegd is. Schuren, vernissen, oliën of verven, het is allemaal niet nodig want Quick-Step houten vloeren zijn in de fabriek al met zeven lagen UV-geharde vernis of twee lagen gemodificeerde olie behandeld.

Vind je vloer bij Vloerenland

Samen met jou gaan we graag op zoek naar de perfecte vloer waar je jarenlang plezier van hebt, rekening houdend met legsystemen, ondervloeren, geluidsreductie, je budget, wensen, gezinssamenstelling en woonsituatie. Bezoek ons Experience Center om ons grote aanbod met eigen ogen te bekijken. Ook kun je onze woonstyliste inschakelen voor hulp bij je zoektocht.

Voor je gemoedsrust kun je het leggen van je houten vloer ook door een vakman van Vloerenland laten doen. Je krijgt 5-10 jaar garantie op ons vakmanschap en we leggen voor een scherpe prijs. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of een maatwerk offerte. Laat je dus niet vloeren en kom snel langs bij Vloerenland!

Quickstep Parquet sfeer

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop