Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Houten vloer kopen Vloerenland

Houten vloer kopen

Een houten vloer kopen

De mooiste vloer die je kunt kopen, is wellicht een houten vloer. Die wordt mooier naarmate je hem gebruikt. Die zijn levensverhaal vertelt en daardoor nog charmanter, nog unieker wordt. Houten vloeren worden na jaren intensief gebruik dan ook niet minder mooi, maar alleen maar nog unieker en authentieker.

En dat authentieke zorgt ervoor dat je nooit precies dezelfde houten vloer kunt kopen. De vloer die bij jou thuis komt te liggen, is weer net een tikkeltje anders dan de vloer die je in onze Houten Vloeren Studio gezien hebt. En dat maakt hem nou juist zo bijzonder!

Breng bijvoorbeeld sfeer aan in je huis met verouderde houten vloeren van Vloerenland, door te kiezen voor 'reclaimed wood' of een bewerking. Je kunt dan denken aan 'gerookt hout' of 'fabrieksmatige veroudering'. Bekijk ons uitgebreide aanbod om te ontdekken welke houten vloer het beste bij jouw huis of bedrijf past.

Dat een houten vloer met de jaren meer karakter krijgt, wil echter niet zeggen dat je hem niet hoeft te onderhouden. Ook over onderhoud van een houten vloer hebben wij een duidelijke mening. Als je kiest voor het Vloerenland Wood Protection System, kies je voor een zorgeloze houten vloer.

Houten vloer leggen

Hout en houten vloeren 'werken’. Laat je bij het kopen adviseren over het leggen. We geven je graag legtips, zodat je zelf aan de slag kunt, maar je kunt het leggen ook aan ons overlaten. Wij hebben ook alle kennis in huis om houten vloeren te plaatsen in combinatie met vloerverwarming, vloerkoeling en verwarmingssystemen met een moderne energiezuinige warmtepomp.

Renovatie bestaande vloer

Als je al een houten vloer hebt, kunnen wij het periodiek onderhoud en groot onderhoud als reinigen, schuren, lakken, oliën of waxen uitvoeren.

Houten trap plaatsen

Stel je voor... je woning is op elke verdieping bekleed met een eiken houten vloer. En ze zijn met elkaar verbonden door een bijpassende houten trap om het geheel compleet te maken.

Kom gerust langs in onze Houten Vloeren Studio en laat je onder het genot van een kopje koffie rondleiden door een van onze teamleden. Ooit kies je voor mooist... bij Vloerenland.

VIDEO werkwijze Vloerenland

 

 

Onze Webshop

Wil je ons assortiment bekijken?

Bezoek dan nu onze webshop