Houten Vloeren
Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Vloerenland zakelijk

Bedrijven

De aankleding van een bedrijf zegt iets over het bedrijf. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Voor nieuwbouw en renovatie leveren en plaatsen wij door heel Nederland tapijt, tapijttegels, laminaat, houten vloeren, PVC, vinyl en zelfs kunstgras. Aan jou de keuze! 

Vloeren voor bedrijven en evenementen

Veel bedrijven zijn op zoek naar een vloer of vloerbedekking voor hun bedrijf of voor  evenementen. Vaak is men niet op de hoogte over de wetgeving op gebied van brandveiligheid in gebouwen. Standaard dien je te voldoen aan het Bouwbesluit 2012, hierin is vastgelegd aan welke eisen een gebouw moet voldoen. Voor gebouwen met niet-besloten (openbare) ruimtes gelden nog strengere regels.

Onderschat probleem

Onderschat de gevolgen van een eventuele brand niet. Afgezien van persoonlijk leed, kan een bedrijf haar goede naam verliezen en kan een incident ongekende imagoschade veroorzaken. Bedrijven worden regelmatig geweigerd door de organisator van een evenement, de beursleiding of brandweer als er niet voldaan wordt aan de geldende brandnormen. Door met Vloerenland samen te werken voorkom je dergelijke problemen.

Nederlandse brand- en Eurobrandklassen

Producten zonder CE-markering moeten voldoen aan de vijf Nederlandse brandklassen (volgens NEN 6065) anders aan de Eurobrandklassen. In de gehele Europese Unie geldt vanaf 2003 een classificatiesysteem en er zijn zeven Eurobrandklassen: A1 (onbrandbaar), A2, B,C,D,E en F. Klasse A1 is de veiligste klasse en F de minst veilige klasse.

Brandvertragend impregneren

Een aantal soorten tapijt, tapijttegels en kunstgras voldoen standaard aan geldende Nederlandse normen NEN EN ISO 6941, NEN 6065 en een aantal Europese normen. Daarnaast kan Vloerenland textiele vloerbedekking of kunstgras impregneren met brandvertragende vloeistoffen, op locatie via brandpreventie partners. Je ontvangt standaard na de behandeling geldige certificaten van geïmpregneerde vloerbedekking of kunstgras producten.

Tapijttegels voor bedrijven

Projecten

De afgelopen jaren heeft Vloerenland projecten gerealiseerd voor Nike Europe, Mexx International, Schiphol Airport, Koninklijke KNVB (Amsterdam RAI), deelnemers aan de Floriade, waaronder Scelta Institute en andere tevreden relaties!

Partner in Brandpreventie

Vloerenland werkt intensief samen met interieur ontwerpers, interieurarchitecten, interieurbouwers, aannemers, sportaccommodaties, theaters, evenementenbureaus, beursgebouwen, restaurants, hotels, vakantieparken, winkelketens, multinationals, kinderdagverblijven, school- en overheidsgebouwen op gebied van levering en plaatsing van textiele vloerbedekking en kunstgras in openbare gebouwen die aan wettelijke brandeisen dienen te voldoen.

Toepassingsgebieden

Vloerenland levert alle soorten vloeren voor toepassing in showrooms, winkels, winkelcentra, beurzen, evenementen, events, sporthallen, bedrijven, overheidsgebouwen, toonzalen en beursgebouwen.


Vragen over vloeren, evenemententapijt of evenementen kunstgras? Bel dan de helpdesk: +31-492-319015