Top

Vinyl

Kamerbreed vinyl, vriendelijk alternatief voor je portemonnee

Tegenwoordig vliegen de bedragen al snel om je oren en dat is niet altijd de bedoeling. Vinyl is een budgetvriendelijke vloer die sterk en sfeervol is, die makkelijk in onderhoud is en goed te reinigen. Het is makkelijk te leggen, vinyl is haast niet meer van echt te onderscheiden en er is oneindig veel keus in verschillende structuren, kleuren en prijsklassen.

Showroom

Een bezoek aan Vloerenland is zeker de moeite waard, wij hebben een unieke collectie in een sfeervolle showroom waar je enorm veel ideeën opdoet en de koffie wordt vers voor je gezet!

Alles onder één dak

Webshops

Als je er al uit bent kun je bestellen in één van de webshops, want wij hebben alle bekende merken vloeren in huis. Wij of onze leveranciers hebben alles standaard op voorraad. Snel leveren op het gewenste adres is een optie, maar je kunt een bestelling ook zelf in ons magazijn afhalen op een geschikt moment.

Showroom

In onze unieke showroom komen alle specialismen samen. Complete collecties van alle merken zijn hier te vinden. We hebben veel vloerideeën in beeld gebracht en onze adviseurs staan je te woord in ons nieuwe Life Style Center waar alle leef- en woonstijlen vertegenwoordigd zijn. Op afspraak kan onze styliste advies geven.

Onze merken