Top

Tapijttegels

Vloerenland speciaal in tapijttegels

Vloerenland is een bekende in de tapijttegelwereld, men kent ons als Tapijttegelland met kwalitatieve tapijttegels tegen hele concurrerende prijzen. We hebben alle soorten tapijttegels, we kunnen alle bekende merken leveren en je kunt bij ons snel en goedkoop slagen. Ook voor bedrijven is Vloerenland zeer interessant. We leveren tapijttegels van goedkoop tot luxe, van hoogpolig tot laagpolig en van nieuwe collecties tot opruiming, restanten en partijen.

 

Showroom

In onze showroom vind je alle soorten tapijttegels in de verschillende prijsklassen. Je kunt er op je gemak rondkijken en ideeën opdoen en als je wilt kan een adviseur je op weg helpen.

Alles onder één dak

Webshops

Als je er al uit bent kun je bestellen in één van de webshops, want wij hebben alle bekende merken vloeren in huis. Wij of onze leveranciers hebben alles standaard op voorraad. Snel leveren op het gewenste adres is een optie, maar je kunt een bestelling ook zelf in ons magazijn afhalen op een geschikt moment.

Showroom

In onze unieke showroom komen alle specialismen samen. Complete collecties van alle merken zijn hier te vinden. We hebben veel vloerideeën in beeld gebracht en onze adviseurs staan je te woord in ons nieuwe Life Style Center waar alle leef- en woonstijlen vertegenwoordigd zijn. Op afspraak kan onze styliste advies geven.