Top

Tapijt

Vloerenland... speciaal in tapijt

Zelf tapijt leggen is een optie voor handige klussers, maar het valt niet mee en een stoffeerder heeft het al gauw gelegd. We raden je aan om het leggen van tapijt en het bekleden van trappen over te laten aan een professional. We hebben alle belangrijke merken in huis en er is een ruime keuze qua structuren en kleuren. Fabrikanten slagen er steeds weer in nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Kom gerust langs om je te oriënteren in ons bedrijf.

 

Showroom

In de showroom vind je alle soorten tapijt in de verschillende prijsklassen. Hier kun je op je gemak rondkijken en ideeën opdoen, als je wilt kan een adviseur je op weg helpen.

Alles onder één dak

Webshops

Als je er al uit bent kun je bestellen in één van de webshops, want wij hebben alle bekende merken vloeren in huis. Wij of onze leveranciers hebben alles standaard op voorraad. Snel leveren op het gewenste adres is een optie, maar je kunt een bestelling ook zelf in ons magazijn afhalen op een geschikt moment.

Showroom

In onze unieke showroom komen alle specialismen samen. Complete collecties van alle merken zijn hier te vinden. We hebben veel vloerideeën in beeld gebracht en onze adviseurs staan je te woord in ons nieuwe Life Style Center waar alle leef- en woonstijlen vertegenwoordigd zijn. Op afspraak kan onze styliste advies geven.

Onze merken