Top

PVC Vloeren

Alles over PVC vloeren

PVC vloeren staan niet echt bekend als 'Doe het zelf' vloeren, toch kiezen steeds meer mensen ervoor om een PVC vloer zelf te leggen, als je dat niet wilt doe je er goed aan de vloer door ons te laten leggen. Wij hebben vloeren, vloeren en nog eens PVC vloeren. Het is heel belangrijk dat je de juiste vloer kiest en daar gaan we bij helpen. Wij begeleiden klanten bij het maken van keuzes, we geven woontips en desgewenst kleur- en stylingadviezen. Spring in de auto, want wij staan al klaar om je te helpen!

Alles onder één dak

Webshops

Als je er al uit bent kun je bestellen in één van de webshops, want wij hebben alle bekende merken vloeren in huis. Wij of onze leveranciers hebben alles standaard op voorraad. Snel leveren op het gewenste adres is een optie, maar je kunt een bestelling ook zelf in ons magazijn afhalen op een geschikt moment.

Showroom

In onze unieke showroom komen alle specialismen samen. Complete collecties van alle merken zijn hier te vinden. We hebben veel vloerideeën in beeld gebracht en onze adviseurs staan je te woord in ons nieuwe Life Style Center waar alle leef- en woonstijlen vertegenwoordigd zijn. Op afspraak kan onze styliste advies geven.

Onze merken