Top

Kunstgras

Kunstgrasland... Bijzonder in kunstgras!

Met kunstgras koop je je vrijheid terug, want het levert een hoop vrije tijd op, daarnaast is het de plek waar kinderen veilig kunnen spelen. Vier seizoenen per jaar is het gazon in topconditie, als je kiest voor kunstgras van Kunstgrasland. Als je zelf thuis aan de slag wilt gaan met kunstgras, dan beantwoorden we vooraf al je vragen, zodat je niet voor aangename verrassingen komt te staan. Als je wilt kunnen we de installatie van het kunstgras ook voor jou verzorgen.

 

Daarom kunstgras van Kunstgrasland

Kunstgrasland koopt rechtstreeks kunstgras in bij fabrikanten en is niet gebonden aan verplichte afnames. Wij kiezen alleen de beste soorten kunstgras bij de verschillende fabrikanten. Zo ontstaat een collectie van een kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. We kopen in tegen de laagste prijzen en dat is ook jouw voordeel. Je betaalt dus altijd de juiste prijs plus topservice vandaag en morgen.

Voordelen van kunstgras

  • Huisdieren graven niet meer
  • Kunstgras is chloorbestendig
  • Weinig tijd kwijt aan onderhoud
  • Hooikoortsklachten verminderen
  • Vier seizoenen een smetteloos gazon
  • Bestijdingsmiddelen worden overbodig
  • Op probleemplekken blijft kunstgras wel mooi
  • Grasmaaier, etcetera op marktplaats
  • De waterrekening daalt stevig
  • Een veilige plek voor je gezin

4 kunstgras kwaliteiten

Kiezen is niet moelijk als je gebruik maakt van onderstaande categorieën. Speciaal voor onze klanten hebben we de collectie onderverdeeld. Elke categorie heeft zijn specifieke eigenschappen en is geschikt voor diverse toepassingen.

 

Ultra Als het aankomt op comfort, uitstraling en duurzaamheid.

De Happy gras® Ultra-collectie staat voor optimale kwaliteit. Nauwelijks van echt te onderscheiden, zeer duurzaam en weinig onderhoud.

 

Basic Goedgeprijsd en zeer praktisch.

Dit siergazon wordt met veel zorg geproduceerd en er wordt van de modernste garentechnieken gebruik gemaakt. Het heeft een luxere uitstraling. Het is bestand tegen een normale belasting en van de prijs wordt je ook blij.

 

Solid Veelzijdig en natuurgetrouw.

Kies voor de Solid-collectie als je hoge eisen aan het gazon stelt. Het is zeer kindvriendelijk door haar zachtheid en dankzij de natuurlijke uitstraling is het nauwelijks van echt gras te onderscheiden.

 

Budget Als je op zoek bent naar een koopje

Hier betreft het merkloze kunstgraskwaliteiten die met goedkopere grondstoffen gemaakt worden en d.m.v. een eenvoudigere constructiewijze. Niks mis mee maar wel een stuk goedkoper!

Ga mee op reis

We willen niets liever dan richting geven aan je tuinplannen en ervoor zorgen dat je het kunstgras gazon kiest, dat het beste past bij je smaak en gezinssamenstelling. Dan weten we zeker, dat je jarenlang kunt genieten van een zorgeloos gazon. Onze adviseurs zijn erin getraind om te luisteren naar jouw wensen en ze zullen actief meedenken bij het maken van de juiste keuze.

Alles onder één dak

 

Website

Elke zoektocht naar kunstgras begint op de website. Hier vind je alle benodigde informatie en tips die je nodig hebt om een keuze te kunnen maken en in de webshop kun je alle kunstgras aanbiedingen vinden.

Kunstgrasland Website

 

Showroom

Onze showroom is het gehele jaar geopend en alle nieuwe collecties liggen op je te wachten om bewonderd te worden. Onze adviseurs beantwoorden alle vragen en als je wilt kun je een kunstgras bestelling meteen meenemen.

 

Showtuin

Onze showtuin is dagelijks geopend en hier kun je in je eigen tempo kennis maken van alle nieuwe soorten. Kunstgras moet je ervaren en voelen. Als je wilt kan een adviseur je op weg helpen en stomme vragen bestaan wat ons betreft niet!