Zwart laminaat

Doe eens gek! Ga voor zwart laminaat!

Doe eens gek! Ga voor zwart laminaat!

Bij laminaat denk je al snel aan de meer gangbare kleuren, zoals een lichtbruine of donkerbruine houtkleur, maar heb je zwart laminaat al eens overwogen? Gewaagd én stijlvol tegelijk!

 

Waarom kiezen voor zwart laminaat?

Ga je voor een luxueuze uitstraling, dan past een zwarte vloer daar uitstekend bij. Door de juiste combinatie van meubels, accessoires en een zwarte vloer kun je de ultieme hotel chique uitstraling creëren. Denk aan contrasterende witte meubels, luxe gouden details en industriële deuren. Door het gebruik van zwart laminaat springen de overige elementen in de ruimte er nog meer uit! Het fijne aan zwart laminaat is dat je er alle kanten mee op kunt en dat het met alle andere kleuren combineert.

Zwart is een tijdloze kleur

Bedenk je bij zwart laminaat wel dat een donkere vloer een ruimte wat kleiner kan laten lijken. Daar staat tegenover dat het daardoor wel knusser en gezelliger lijkt. Zoek je juist een laminaatvloer die de ruimte optisch groter laat lijken? Kijk dan eens bij onze lichtere kleuren laminaat.

De mogelijkheden van zwart laminaat

Net als andere kleuren laminaat is ook zwart laminaat verkrijgbaar in de vorm van laminaattegels en laminaatstroken met een houtstructuur. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijk houtdecor met of zonder v-groef. Mooie voorbeelden zijn zwartgeblakerd eiken met een matglanzende afwerking en 3D Wood Effect van Douwes Dekker en het waterbestendige laminaat. Of kies voor de ‘verouderde’ zwart geverfd eiken laminaat van Quick-step uit de Capture serie. Deze serie wordt gemaakt met de nieuwste productietechnieken, waardoor er een 3D-effect in de vloer zit en hij een karaktervol ‘verouderd’ uiterlijk heeft.

 

De voordelen van laminaat

Zwart laminaat heeft, net als andere kleuren laminaat, een aantal grote voordelen:

 
  • Eenvoudig zelf te leggen
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ruime keuze in kwalitatieve merken
  • Hygiënisch en makkelijk in onderhoud
  • Beter bestand tegen vocht dan andere soorten vloeren
  • Laminaat is zeer budgetvriendelijk zeker als je zelf aan de slag gaat
  • Haast niet van echt hout te onderscheiden
 

De voordelen van laminaat

Wil je graag voorbeelden zien van zwart laminaat? Of twijfel je nog welke kleur laminaat je in huis wil leggen? Bekijk dan hier eens de nieuwste Quick-step laminaat in de webshop. Breng ook zeker eens een bezoek aan de inspirerende laminaatshowroom in ons Experience Center in Beek en Donk, daar kun je de zwarte laminaatvloeren in het echt bekijken. Heb je vragen over laminaat of over andere vloeren? Neem dan contact met ons op. 

 
  • zwart
  • laminaat

Zwart_laminaat_Quick-step_Capture