Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Woonstijltest

Woonstijltest al gedaan?

Heb jij onze woonstijltest al gedaan?

Natuurlijk kun je bij Vloerenland de mooiste, meest trendy en gebruiksvriendelijke vloeren kopen.

De keuze is reuze

Soms maakt dat de keuze alleen maar moeilijker. Welke vloeren voldoen aan de kenmerken die jij belangrijk vindt? Welke vloer past het beste bij de meubels die je op het oog hebt of bij je nieuwe keuken? Voor al deze en nog meer vragen kan onze woonstijltest uitkomst bieden.

Binnen 5 minuten de uitslag

Natuurlijk kun je bij Vloerenland de mooiste, meest trendy en gebruiksvriendelijke vloeren kopen, maar soms maakt dat de keuze alleen maar moeilijker. Welke vloeren voldoen aan de kenmerken die jij belangrijk vindt? Welke vloer past het beste bij de meubels die je op het oog hebt of bij je nieuwe keuken? Voor al deze en nog meer vragen kan onze woonstijltest uitkomst bieden.

Praktische resultaten

Het resultaat bestaat niet enkel uit een woord of product. We beschrijven je woonstijl tot in detail, geven voorbeelden en een handig moodboard om zelf uit te printen. Dit moodboard kun je meenemen naar onze showroom om de vloeren in het echt te bekijken. Met behulp van het moodboard vind je gemakkelijk de vloeren die bij jou als toppers uit de woonstijltest gekomen zijn. Bovendien staan onze specialisten in de showroom voor je klaar om je te helpen bij je zoektocht, meer uitleg te geven over de resultaten van de woonstijltest en je persoonlijk te adviseren.

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd geworden naar de woonstijltest en naar welke vloer er nu eigenlijk het beste bij jou past? Vul de test dan direct online in, dan zien we je hopelijk snel in ons Experience Center XL in Beek en Donk!

Doe hier de Woonstijltest

  • Woonstijltest
  • Vloerverwarming