Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Geschikte vloerkleden voor gladde ondergronden | Vloerenland

Welke vloerkleden zijn geschikt voor gladde ondergronden?

Welke vloerkleden zijn geschikt voor gladde ondergronden?

In principe is ieder vloerkleed geschikt voor een gladde ondergrond. Je kunt evt. los ondertapijt bestellen zodat het vloerkleed niet meer kan schuiven, of je kiest voor een afgewerkt vloerkleed voorzien van ondertapijt met een antislip-laag.

Desso Tarkett en Ambiant Vloerkleden

Luxe vloerkleden van Desso Tarkett zijn een lust voor het oog en gemaakt van hoogwaardige polyamide garens. De maat en afwerking kun je zelf bepalen. Bij Desso Tarkett kun je je vloerkleed helemaal naar wens samenstellen, zowel de vorm, de afmetingen, kleur en afwerking.

Verder leveren wij ook vtwonen Ambiant vloerkleden

Vloerkleed op maat met tapijt

  • Blindband afwerking: bij een katoenen blindband of biasband in een bijpassende kleur valt de band iets terug ten opzichte van het hoogpolige tapijt.
  • Linnenband afwerking: een 5 cm brede linnen band zorgt voor een luxe uitstraling.
  • Feston randafwerking: de meest traditionele randafwerking, een ronde borduurtechniek met garen. Festonneren heeft een zicht van minimaal 1 cm. De hoeken worden afgerond, zodat het garen in één lijn doorloopt. Volume randafwerking: hierbij wordt de rand omgeslagen en verlijmd.
  • Volume randafwerking: hierbij wordt de rand omgeslagen en verlijmd.

Vloerkleed op maat met tapijttegels

De mogelijkheden van vloerkleden op maat met tapijt zijn onbeperkt. Je kiest willekeurig tappijttegels die qua structuur en kleur het beste bij elkaar passen. Met behulp van stickers (Tac-tiles) worden de tegels onderling met elkaar verbonden. Informeer naar de mogelijkheden!

Een vloerkleed voor elke woonstijl

Een vloerkleed helpt zelfs om de ruimte sfeervoller en warmer te maken. Niet voor niets kiezen binnenhuisarchitecten en ontwerpers vaak voor de combinatie vloerkleden – gladde ondergronden. Het contrast en de verschillende structuren zorgen voor een stijlvol en verrassend geheel. Zeker als het om een grote ruimte gaat, kan een vloerkleed de ruimte wat meer gezelligheid geven.

 

Bij Vloerenland kun je op je gemak de verschillende randafwerkingen en mogelijkheden van een vloerkleed op maat van dichtbij bekijken. Op deze manier vind je zeker de perfecte vloerkleden voor gladde ondergronden!

 

Kom langs in ons Experience Center en kom deze programma's vrijblijvend bekijken.

  • Welke
  • Vloerkleden
  • gladde ondergronden