Welke vloer bij mij past

Welke vloer past bij mij?

Welke vloer past bij mij?

Een vloer is erg bepalend in een ruimte. Een vloer kan een ruimte groter of kleiner laten lijken, lichter of donkerder maar ook mooier of minder mooi. Want als de vloer je niet aanstaat, bepaalt dat meteen de sfeer voor de hele ruimte. Het is dan ook zeker aan te raden om een vloer te kiezen die bij je past. Maar, welke vloer past bij mij?

Welke vloer kiezen?

Stel jezelf een aantal vragen om meer te weten te komen:

  • Bij welke stijl voel je je thuis bij landelijk, industrieel, basic of romantisch?
  • Houd je van iets unieks of toch liever iets meer ingetogen?
  • Zoek je een vloer die onderhoudsarm is?
  • Hoe leef ik qua gewoontes en comfort?
  • Welke eisen stel je aan een vloer?
  • Hoe intensief gebruik je de vloer?

Het stellen van deze vragen stelt je in staat om een keuze te kunnen gaan maken. Kijk vast in de webshop voor onze actuele collecties: Laminaat, houten vloeren, PVC vloeren, vinyl, tapijt of tapijttegels. Het antwoord op de vraag: 'Welke vloer kiezen?' wordt zo een stuk eenvoudiger!

 

De mogelijkheden van Vloerenland

Heb je jezelf bovenstaande vragen al allemaal gesteld, maar twijfel je nog steeds? Gelukkig biedt Vloerenland ook verschillende mogelijkheden om antwoord te krijgen op de vraag: welke vloer past bij mij?  

 

Allereerst bieden we gratis interieuradvies. Met onze hulp kom je snel meer te weten over je voorkeuren en je smaak, over je ‘interieur DNA’. Met deze informatie kun je gerichter zoeken naar een vloer, gemakkelijker kiezen en je persoonlijkheid in je interieur terugbrengen. Je kunt zelfs direct online bestellen!

 

Half uur interieuradvies is gratis

Geeft de woonstijltest onvoldoende duidelijkheid? Ook voor interieuradvies op maat door een styliste van Vloerenland kun je bij ons terecht. Deze zorgt voor oriëntatie, inspiratie, tips en advies op maat. Samen maken jullie plannen en voorkomen jullie eventuele miskopen. Een half uur interieuradvies is gratis!

 

Wil je liever advies aan huis, een compleet moodboard, kleurenplan, verlichtings- of indelingsplan of zelfs een 3D animatie? Tegen een kleine meerprijs kun je voor één van onze styling pakketten kiezen. Bekijk al onze mogelijkheden online!

 
  • welke vloer
  • past bij mij
  • interieuradvies