Waterbestendig laminaat, 100% bestand tegen vocht

Waterbestendig laminaat

Waterbestedig laminaat

Knoeien maar!

 

Er wordt vaak automatisch van uitgegaan dat laminaat niet geschikt is voor een vochtige ruimte. Maar de tijd heeft niet stilgestaan, en tegenwoordig zijn er talloze opties voor vochtige ruimtes. Ook waterbestendig laminaat! Vind je laminaat simpelweg prachtig? Laat wat vocht je dan niet meer tegenhouden en verdiep je in de mogelijkheden van waterbestendig laminaat.

 

Laminaat waterbestendig

100% Bestand tegen vocht, dus waterbestendig, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch maakt Quick-Step het onder andere mogelijk! De innovatieve HydroSeal coating die toegepast is op het nieuwste waterbestendige laminaat zorgt ervoor dat dit laminaat het eerste echt waterbestendige laminaat ter wereld is! De sealing is tot in de v-groeven toepast, waardoor water geen schijn van kans heeft om de vloer binnen te dringen en schoonmaken je uiterst gemakkelijk gemaakt wordt. Je hoeft niet bang te zijn dat de sealing voor een ‘onechte’ uitstraling zorgt, want het laminaat geeft nog steeds het gevoel van echt hout met een authentiek karakter. Vloerenland verkoopt niet alleen laminaat, maar is naast dealer van Quickstep ook Master installer en dan krijg je naast de gebruikelijke fabrieksgarantie van 25 jaar ook nog eens 25 garantie op het leggen van Quickstep laminaat.

Nog meer merken met waterbestendig laminaat

Quick-Step is niet het enige merk dat waterbestendig laminaat levert. Ook Douwes Dekker en Hoomline leveren laminaat met een waterbestendig label. De vloer gaat niet werken omdat hij waterbestendig afgewerkt is, ook in de groef. Je kunt trouwens op Dureco laminaat tot 24 uur water laten liggen zonder dat de vloer aangetast wordt. Hiervoor moet de vloer natuurlijk wel goed gelegd zijn, zonder openingen tussen de groeven.

 
 

Waterbestendig en een mooie uitstraling

Ben je benieuwd of waterbestendig laminaat ook mooi kan zijn? Wij vinden van wel, maar ontdek het zelf in ons Experience Center! De types Quick-Step laminaat die waterbestendig zijn, zijn Capture, Eligna, Classic, Impressive Patterns, Capture (Ultra), Majestic en de nieuwste ‘Muse’ laminaatserie van Quick-step. Bij Berry Alloc laminaat wordt de collectie waterbestendig laminaat ook steeds ver uitgebreid met extra lange en extra brede laminaatvloeren.

 

Dureco laminaat heeft nog meer voordelen, het is als enige laminaatsoort direct te verlijmen op een dekvloer is supersterk, getest klasse 33, bestaat voor meer dan 80% uit gerecylcled materiaal, de toplaag is kunststofvrij en voorzien van Korund om de krasbestendigheid verder te verbeteren.

  • waterbestedig laminaat
  • quick-step
  • berry-alloc
  • dureco

Quick step: laminaat dat 100% waterbestendig is