Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Wat kost een pvc vloer leggen

Wat kost een PVC vloer leggen?

Wat kost een pvc vloer leggen?

Als je wilt weten wat een PVC vloer leggen kost, dan is dat geen makkelijke vraag. Het is maatwerk en de kosten zijn altijd gebaseerd op de situatie ter plaatse. Er zijn verschillende soorten pvc vloeren, elk met afwijkende prijzen en legkosten.

 

Wij leggen verlijmbare PVC vloeren, klik PVC vloeren, Rigid PVC vloeren, Looselay PVC vloeren, zelfklevende PVC vloeren, etc. Afhankelijk van je woonwensen, het type en technische staat van de woning, adviseren wij de PVC vloeren die hierop het beste aansluiten. Dat geldt trouwens voor al onze vloeren.

Verborgen kosten

 

Soms zijn er onvoorziene kosten. Wij plaatsen bijv. een permanent vochtscherm als de nieuwe cementdekvloer ondanks de normale droogtijd te lang vochtig blijft. Dat doen wij uitsluitend als het leggen van de vloer niet meer uitgesteld kan worden.

 

Een permanent vochtscherm passen wij ook toe in geval van te vochtige vloeren in een oudere woning. Dat scheelt allemaal behoorlijk in de kosten, maar het moet om ellende te voorkomen en kwaliteit te kunnen leveren.

Uitgangspunten bij richtprijzen

  • Geen onvoorziene kosten
  • Woning staat in de regio Noordoost Brabant of Zuidoost Brabant
  • Richtprijs exclusief de aanschaf van de PVC vloer
  • Standaard egalisatie
  • Droge vloer

Richtprijs verlijmde PVC vloer leggen op cementdekvloer

Werkzaamheden: Vloerinspectie/ Gaten dichten / Stofzuigen / Primeren / Egaliseren / 24 – 48 uur droogtijd / Schuren / Stofzuigen / Verlijmen

Richtprijs €33 - €40 per M2*       (Inclusief 1-2 jaar garantie op arbeid en exclusief aanschafprijs PVC vloer)

 

Richtprijs verlijmde PVC vloer leggen op bestaande (tegel)vloer

Werkzaamheden: Vloerinspectie / Voegen dichtzetten / Primeren / Egaliseren / 24 – 48 uur droogtijd / Schuren / Stofzuigen / Verlijmen

Richtprijs €37 - €43 per M2*       (Inclusief 1-2 jaar garantie op arbeid en exclusief aanschafprijs PVC vloer)

 

Meer informatie hierover vind je in ons blog:   PVC vloer over een bestaande vloer leggen

 

Richtprijs Klik PVC vloer of Rigid PVC vloer leggen

Werkzaamheden: Vloerinspectie/ Reparaties uitvoeren / Stofzuigen / Ondervloer en PVC vloer plaatsen

Richtprijs €15 - €20 per M2*       (Inclusief 1-2 jaar garantie op arbeid en exclusief aanschafprijs PVC vloer)

 

* Prijzen zijn slechts ter indicatie. Er is geen rekening gehouden met snijverlies en pakinhoud. Aan deze prijzen kunnen geen rechten ontleend worden.

 

Vochtmeting bij een PVC vloeren

Vocht is de grootste vijand van een woning en een (pvc) vloer. Vandaar dat ons team hierop controleert en met enige regelmaat zijn er extra voorzorgsmaatregelen nodig om een perfecte installatie tot in lengte van dagen te garanderen. Bij twijfel zullen wij een externe deskundige inschakelen die dan een onafhankelijk rapport uitbrengt over de situatie ter plaatse. Een bouwkundige keuring behoort ook tot de mogelijkheden als daar aanleiding toe is. Normaal gesproken is dat niet nodig, het is maar dat je het weet dat het zou kunnen tegen meerprijs.

Garantie op arbeid

Wij geven een unieke garantie op arbeid, omdat wij een enorm vertrouwen hebben in ons vakmanschap, ons team en onze producten. Mocht zich onverhoopt toch iets voordoen, dan heb je naast de gebruikelijke fabrieksgarantie op de vloer ook nog eens garantie op arbeid. Een vloer aanschaffen zonder risico kan alleen bij Vloerenland. Informeer naar de mogelijkheden.

Bezoek ons Experience Center XL

Om je nog beter van dienst te zijn hebben wij een Experience Center XL in ons bedrijf te Beek en Donk. Hier vind je alles op gebied van moderne vloeren en vloeroplossingen. Wij hebben verschillende afdelingen:

   

Hulp nodig? Nog niet helemaal overtuigd? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, of bezoek onze showroom: Experience Center XL waar we je graag uitleg geven over ons productassortiment.

Wat kost een PVC vloer?

Meer informatie over de prijzen van PVC vloeren, vind je in ons andere blog: Wat kost een PVC vloer?

 

VRAGEN? Bel 0492-319-015

Contact


  • kosten
  • pvc vloer leggen