Wat kost laminaat leggen

Wat kost laminaat leggen

Wat kost laminaat leggen?

Het antwoord op de vraag ‘wat kost laminaat leggen?’ hangt af van de keuze of je het laminaat zelf gaat leggen of dat je dit door ons wilt laten doen? Maak online of in ons Experience Center een keuze uit de beste bekende merken laminaat. Als je zelf aan de slag gaat krijg je alle benodigde adviezen omtrent leggen en mocht het onverhoopt toch niet lukken dan komen wij je helpen! Neem de juiste maten of een plattegrond mee, want dan rekenen wij het aantal m2 uit. Dat kun je natuurlijk ook zelf doen en aansluitend zelf bestellen in onze webshop, wij leveren jouw bestelling dan op de door jou gewenste datum.

Laminaat laten leggen

Als je het laminaat door ons laat leggen, bespaar je veel tijd en ben je verzekerd van een zorgeloze vloer. Gemak staat voorop en je kunt zelf aangeven wanneer jouw vloer gelegd moet worden. Wij meten in, wij bestellen je vloer en ons ervaren team van de buitendienst legt geheel volgens de voorschriften van de fabrikant. Zo kun je altijd aanspraak kunt maken op garantie, mocht daar ooit aanleiding toe zijn.

 

De kosten voor het leggen van laminaat variëren tussen de €15 tot €20,- per m2. De prijs is dan inclusief garantie op arbeid, dit is een unieke service! Visgraat laminaat leggen is arbeidsintensiever en de prijs ligt dan tussen de €22,50 en € 25 per m2. Wij brengen graag een offerte uit!

Plinten plaatsen

Wij plaatsen ook graag onze stijlvolle plinten bij jou, want dan is het eindresultaat helemaal super. Voor de ‘doe-het-zelver’ zijn deze plinten ook online bestellen of af te halen tegen een gereduceerde prijs. Wij leveren standaard alles uit voorraad in de meest gangbare hoogtes. Wij hebben plinten op voorraad met een hoogte van 70 mm, 90 mm en 120 mm. De dikte is 15 mm en de lengte standaard 2400 mm.

Garantie op arbeid

Omdat wij een enorm vertrouwen hebben in het vakmanschap van ons team, geven wij niet alleen garantie op het product maar ook nog eens garantie op arbeid. Je koopt bij Vloerenland 100% zonder risico.

 

Zelf laminaat leggen

De ‘doe het zelver’ wordt door ons extra beloond met lagere prijzen. Je krijgt extra korting op de kosten van je laminaat, omdat jij namelijk zelf al het werk verricht. Het het kan zelfs nog goedkoper als je je bestelling zelf af komt halen. Je kiest vooral voor kwaliteit, garantie en advies als je bij Vloerenland laminaat bestelt. Je kunt kiezen uit de beste merken laminaat, de mooiste decors en je krijgt een standaard fabrieksgarantie op de laminaatvloer en die kan oplopen tot wel 25 jaar.

Betrouwbare partner

We merken dat persoonlijke aandacht, advies en garantie voor particulieren en bedrijven doorslaggevend is bij het kiezen van een vloer en de leverancier. Men kiest vaak minder graag voor een winkelketens, want de zelfbewuste consument heeft veel wensen en vragen en wil bij evt. problemen terug kunnen vallen op een betrouwbare partner…. Vloerenland. Kies dus voor kwaliteit en zekerheid! Kijk alvast online in de webshop of neem een kijkje in ons Experience Center XXL te Beek en Donk.

 

Bekijk hier ons online laminaat aanbod.

 
  • kosten
  • laminaat leggen