Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Wat is Modulyss tapijt? Vloerenland

Wat is modulyss tapijt?

Wat is modulyss tapijt?

Je hebt tapijttegels en je hebt tapijttegels! Het Belgische Modulyss is een fabrikant van wereldformaat. De tapijttegels van modulyss zijn niet alleen anders dan alle anderen door hun eigentijdse ontwerpen, maar ook door hun duurzame aanpak. Met meer dan 25 jaar ervaring in de tapijttegel sector ontwerpen, maken en leveren ze tapijttegels over de hele wereld.

Milieubewuste aanpak

Modulyss denkt na over elke stap die gezet wordt. Ze zijn selectief in de (gerecyclede) materialen die ze gebruiken, proberen up-to-date te blijven met internationale standaarden en ontwikkelingen in de sector op de voet te volgen. Inventief, innovatief en creatief zijn kenmerken die uitstekend bij modulyss passen. Zo komen ze tot steeds betere milieuoplossingen voor de tapijttegels die ze produceren en streven ze ernaar de sector verder te verbeteren.

 

Tapijttegels van modulyss zijn gegarandeerd veilig en duurzaam. Daar hebben ze een intern en extern certificeringsprogramma voor en daar geven ze 15 jaar garantie op. Dit in combinatie met een betere garen technologie en een perfecte balans tussen design, functionaliteit en prestaties zorgt voor een unieke en inspirerende collectie.

Ruim en uniek aanbod

Als echte trendsetter reageert modulyss flexibel op de veranderende behoeften en verwachtingen van bedrijven die tapijttegels willen leggen. Voor iedere ontwerper en (binnenhuis)architect is de juiste kleur en structuur en het juiste interessante patroon te vinden. Doordat de tapijttegels naar hartenlust gemixt en gematcht kunnen worden, is de modulaire vloerbedekking perfect aan te passen aan het karakter van een ruimte.

 

Daar komt nog eens bij dat de tapijttegels van modulyss bijdragen aan het zuiver en gezond houden van de lucht en het verlagen van het energieverbruik. Genoeg redenen dus om je eens te verdiepen in de collectie van modulyss. Vloerenland vertelt je graag meer over dit mooie merk als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

 

Bekijk hier onze webshop met Modulyss tapijttegels

  • Wat is
  • Modulyss tapijt
  • tapijttegels