Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Vochtbestendig laminaat hydroseal

Vochtbestendig laminaat

Vochtbestendig laminaat

Al gehoord van HydroSeal van Quick-Step?


Het maakt van laminaat het meest waterbestendige laminaat, waardoor dit laminaat ook in vochtige ruimtes uitstekend gebruikt kan worden. In de keuken hoef je niet meer bang te zijn dat je knoeit en ook in de badkamer is het enorm praktisch doordat het laminaat waterdicht is op de klik. Bovendien ziet dit Quick-Step laminaat er ook nog eens erg mooi uit.

Quick-Step Impressive en Majestic

Er zijn twee Quick-Step series die de waterafstotende HydroSeal coating hebben. De eerste is de Quick-Step Impressive serie de Impressive Ultra de Eligna en de Majestic. Een collectie middelgrote laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling, zoals beige eik met zaagsneden en geschraapte eik in grijsbruin. Daarnaast is er de Majestic serie die voor een groots effect zorgt. De planken van deze laminaatvloer zijn namelijk extra breed en extra lang, waardoor het net wat exclusiever oogt. De planken met natuurgetrouwe kleuren en texturen zijn de breedste en langste laminaatplanken die Quick-Step ooit produceerde. Het indrukwekkende formaat van 2,05m x 24 cm geeft je ruimte net dat beetje extra, met de nadruk op de authentieke groeven van echt hout. En met een optimale waterbestendigheid dus!

Doe inspiratie op bij Vloerenland

Bij Vloerenland kun je de verschillende trendy kleuren van deze ideale laminaatvloeren op je gemak bekijken. In onze inspirerende showroom ontdek je de vele mogelijkheden van Quick-Step. En in ons Experience Center kun je ontdekken welke stijl het beste bij je past. Ben je daar nu al benieuwd naar? Doe dan gratis onze online woonstijltest. Quick-step laminaat is eenvoudig zelf te leggen. Daar geven we je graag nog wat extra uitleg over. Maar onze vakmensen nemen het leggen ook graag voor je uit handen. Bovendien kun je het laminaat direct uit voorraad meenemen of bij je thuis laten bezorgen. Bij Vloerenland heb je nergens omkijken naar!

  • Vochtbestendig
  • laminaat