Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
parket en vloerverwarming informatie stichting promotie houten vloeren

Vloerenland specialist bij Stichting Promotie Houten Vloeren

Veel consumenten hebben vragen over de combinatie van parket en vloerverwarming. Maar ook aannemers, installateurs van vloerverwarming en architecten kunnen hier vragen over hebben. Daarom is Stichting Promotie Houten Vloeren in het leven geroepen. Deze stichting bundelt de krachten van alle grote leveranciers van vloerverwarming en parketvloeren in Nederland.

Wat doet Stichting Promotie Houten Vloeren?

Stichting Promotie Houten Vloeren heeft in samenwerking met diverse leveranciers van vloerverwarming, producenten van parket en leveranciers van parketlijm en afwerkingsproducten een uitgebreid en informatief platform ontwikkeld met alle informatie over parket en vloerverwarming. Meer informatie vind je op de website www.vloerverwarmingenparket.nl. Op deze manier worden zowel consumenten als bouwers, installateurs en designers van de juiste informatie voorzien. Zo wordt de juiste keuze maken voor parket en vloerverwarming geen probleem.

 

Op de website van Stichting Promotie Houten Vloeren staat alles wat je wilt weten over parket en vloerverwarming, zoals geschikte parket- en houtsoorten en alle ins & outs over vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties: van opstookprotocollen tot tips voor het uitkiezen van parket. En niet te vergeten de punten waar je op moet letten als je op pad gaat voor parket en vloerverwarming.

 

Parket en vloerverwarming advies? Ga naar de specialist

Daarnaast is er bij Stichting Promotie Houten Vloeren een handig overzicht te vinden van gekwalificeerde parketspecialisten in heel Nederland. En Vloerenland is er trots op één van deze parketspecialisten te mogen zijn. Stichting Promotie Houten Vloeren heeft enkel die parketspeciaalzaken geselecteerd waarbij je aankoop van een nieuwe vloer gegarandeerd in goede handen is. Je kunt rekenen op goede voorlichting en een doordacht advies, waardoor je zeker bent van een veilige, vertrouwde aankoop en jarenlang wooncomfort. Iedere parketvloer wordt op dezelfde manier geplaatst, dus kwaliteit verzekerd. Daarnaast leveren wij ook andere vloeren die geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming.

 

Je herkent een vakbekwame parketspecialist aan het speciale vignet. En in dit mooie lijstje specialisten vind je nu dus ook Vloerenland in Beek en Donk. Ontdek snel wat ons zo speciaal maakt tijdens een bezoek aan ons Experience center!

 

Vloerverwarming en Parket specialist

Vloerenland is Vloerverwarming en Parket specialist van Stichting Promotie Houten Vloeren. Een stichting die de krachten bundelt van Nederlandse leveranciers van vloerverwarming, parketlijm en afwerkingsproducten en specialisten in parketvloeren. Vloerenland is één van die parketspecialisten, daarnaast leveren wij ook andere vloeren die geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming.

Wat doet Stichting Promotie Houten Vloeren?

Op het informatieve platform Stichting Promotie Houten Vloeren vinden consumenten, aannemers, installateurs van vloerverwarming en architecten de informatie die zij zoeken. Informatie over bijvoorbeeld de verschillende soorten parket die geschikt zijn om over vloerverwarming te plaatsen, de opstookprotocollen die gevolgd moeten worden en punten waar je op kunt letten bij het kopen en installeren van vloerverwarming en parket. Ook de combinatie van parket met vloerkoeling of een warmte-win installatie wordt uitgebreid besproken.

Vloerenland als ambassadeur van Stichting Promotie Houten Vloeren

In het overzicht van Nederlandse, gekwalificeerde parketspecialisten bij Stichting Promotie Houten Vloeren vind je ook Vloerenland. Vloerenland is er trots op één van deze parketspecialisten te zijn en als ambassadeur en adviseur van Stichting Promotie Houten Vloeren aan de slag te mogen!

 

De vermelding van Stichting Promotie Houten Vloeren garandeert dat je aankoop bij Vloerenland in goede handen is en dat je parketvloer geplaatst wordt volgens de regels die Stichting Promotie Houten Vloeren opgesteld heeft. Je kunt rekenen op goede voorlichting, een weloverwogen advies en de benodigde kennis, waardoor je bij Vloerenland zeker bent van een veilige, vertrouwde aankoop en jarenlang wooncomfort.

 

Wil je meer informatie over parket en vloerverwarming of wil je de brochure van vloerverwarmingenparket.nl downloaden? Neem gerust contact met ons op, onze vloerspecialisten staan graag voor je klaar.

 

Ben je benieuwd waarom Vloerenland als erkend Vloerverwarming en Parket specialist gekozen is?

Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom en ontdek het zelf!

 

  • stichting
  • promotie
  • houten vloeren

Informatie over parket en vloerverwarming voor installateurs