Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Vloerenland op Facebook

Vloerenland op Facebook

Vloerenland op Facebook

Ook op Facebook biedt Vloerenland je volop inspiratie.


Als officieel merkdealer met de ruimste keuze in pvc-vloeren, laminaat, vinyl, tapijt, houten vloeren en zelfs kunstgras bieden we particulieren en bedrijven niet alleen het grootste assortiment vloeren, zowel online als in onze showroom, maar Vloerenland is ook erg actief op Facebook. Door Vloerenland op Facebook te volgen, blijf je altijd op de hoogte van de belangrijkste nieuwtjes, de laatste trends, aantrekkelijke aanbiedingen en leuke winacties op het gebied van vloeren en interieurtrends.

Inspiratie bij Vloerenland

Bij Vloerenland staan we niet alleen voor je klaar om je te helpen de beste vloer voor de meest scherpe prijs, met de juiste service en geschikt voor jouw ruimte en toepassing te vinden. We vinden het ook erg leuk om je te inspireren. Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard. Hier zie je in een oogopslag onze unieke collectie en de koffie wordt ook nog eens vers voor je gezet. Ook op Facebook biedt Vloerenland je volop inspiratie. Met sfeervolle foto’s, kleuradviezen en woontips waar je enorm veel ideeën mee opdoet en die je helpen een keuze te maken voor je eigen interieur. Op deze manier ligt je droomvloer binnen handbereik!

 

Persoonlijke reis

De zoektocht naar jouw perfecte vloer is een persoonlijke reis. Hoe meer informatie je krijgt, hoe gemakkelijker het is om keuzes te maken. Vind je het desondanks moeilijk door de bomen het bos te zien of is er een bepaalde vloer waar je graag meer informatie over wilt? Je kunt hiervoor een afspraak maken met onze styliste in Beek en Donk of online onze gratis woonstijltest doen. Maar ook op Facebook helpen wij je graag. Stuur je vragen naar ons door en wie weet zie jij je vraag wel beantwoord terugkomen op Facebook in de vorm van nuttige informatie of inspirerende voorbeelden. Waar zou jij graag meer over willen lezen?

  • Vloeren
  • Vloerenland
  • Facebook