Vloeren met klik systeem

Vloeren met kliksysteem

Er is veel te kiezen

Bij Vloerenland zijn we er trots op dat we je zoveel keuze kunnen bieden!

Kliklaminaat

Van kliklaminaat en klik PVC vloeren tot houten vloeren met kliksysteem. En met onze vernieuwde houten vloeren shop kunnen we je alleen nog maar meer keuze bieden! Kliklaminaat is niet alleen erg gemakkelijk zelf te leggen maar ook erg gemakkelijk te onderhouden. Door ons ruime assortiment kunnen we voor elk wat wils bieden.

 

Met merken als Quick Step, Douwes Dekker en Berry Alloc, hout- of steenlook en verschillende prijs- en kwaliteitsklassen slaag je bij Vloerenland gegarandeerd. Ook voor een bijbehorende ondervloer, plint of profiel kun je bij ons terecht. Kies voor een vloer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij de afwerking van een vloer denken wij aan het milieu, door toepassing van watergedragen olie, was of lak. Watergedragen lak is bijvoorbeeld milieuvriendelijker dan varianten met oplosmiddelen.

Klik PVC vloeren

Veel mensen kiezen voor PVC vloeren vanwege het warme en comfortabele gevoel, het onderhoudsgemak en de geluiddempende werking. Ook het gemakkelijk zelf kunnen leggen of vervangen van PVC stroken wordt als een groot voordeel ervaren. Je kunt PVC vloeren in heel het huis plaatsen, zelfs in een vochtige ruimte als de badkamer of over vloerverwarming heen. Bij Vloerenland vind je klik PVC van onder andere Therdex, Ambiant, MFlor, Floorify en Solcora en Quick Step.

Klik houten vloeren

Echte houten vloeren met een klikverbinding zijn gemakkelijk zelf te leggen en passen bij ieder interieur, van klassiek tot modern. Met een houten vloer creëer je een warme, tijdloze en rustieke uitstraling en geniet je van een duurzame vloer die lang meegaat en weinig slijtage zal vertonen. Het aanbod houten vloeren van Vloerenland is heel divers. En omdat iedere vloer uniek is, is de vloer die je in ons Experience Center XXL ziet liggen net weer een tikkeltje anders dan die bij jou thuis komt te liggen.

 

Kwaliteitsproducten voor doe het zelvers

Bij Vloerenland vindt iedere handige doe-het-zelver die met kwaliteitsproducten wil werken iets van zijn of haar gading, naast professioneel advies of technische ondersteuning en garantie,

  • klik laminaat
  • klik pvc vloeren
  • klik houten vloeren