Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Vernieuwde webshop

Vernieuwde webshop

Vernieuwde webshop

Heb je onze vernieuwde webshop al gezien?


Misschien weet je het nog maar voorheen hadden we van ieder type vloer een aparte website. Zo was er een website voor tapijttegels, voor pvc en voor laminaat bijvoorbeeld. Sinds kort hebben we alle websites onder één dak gebracht, namelijk onder www.vloerenland.com. Dat vonden we eigenlijk niet meer dan logisch, omdat je in onze showroom in Beek en Donk ook alle soorten vloeren onder één dak vindt.

Laminaat

In onze webshop vind je onder andere de nieuwste collecties laminaat. Van alle bekende merken, in iedere prijsklasse en in verschillende woonstijlen. Ook voor natte ruimtes, voor kantoren en voor over vloerverwarming leveren wij geschikte laminaatvloeren. Met de uitstraling van hout, maar met het onderhoudsgemak en de scherpe prijs van laminaat.

PVC

PVC stroken, tegels of kamerbreed PVC, wat voor PVC vloer je ook zoekt, je vindt hem bij Vloerenland. In vele soorten en designs, van een houten look tot een betonnen uitstraling, we hebben het. En natuurlijk met de vele voordelen van PVC, zoals een goede prijs-kwaliteitverhouding, duurzaam en geluiddempend. Ideaal voor de handige doe-het-zelver of met onze professionele legservice.

Houten vloeren

Je koopt bij Vloerenland een houten vloer die onze professionals voor je leggen, met 5-10 jaar garantie op arbeid, of je koopt een mooie partij die je zelf gaat leggen. Van traditioneel parket tot visgraatvloeren en van kloostervloeren tot multiplankvloeren, altijd met de kwaliteit en uitstraling van een echte houten vloer. Met een levensduur van meer dan 20 jaar een goede aankoop!

Ben je ook benieuwd geworden naar al onze vloeren? Neem dan een kijkje in webshop van Vloerenland

  • Vloerenland
  • Tapijttegelland
  • Laminaat
  • PVC vloeren