Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Vloeren met klik systeem

Update Saffier laminaat en Mflor PVC

Laminaatcollectie Saffier vernieuwd

De laminaatcollectie van Saffier heeft een update gekregen!

Saffier Estrada

De collectie bestaat vanaf nu uit drie gevarieerde series: Grande Avenida, Estrada en Sonate, met in totaal keuze uit ruim 24 decors. De nieuwe vormgeving zorgt ervoor dat het Saffier laminaat nog beter bij de jongste trends en nieuwste ontwikkelingen past. De Estrada-serie is al jarenlang een succesvolle Saffier serie. En deze collectie is nu nog verder uitgebreid! Met acht nieuwe kleuren en dessins en de onderscheidende uitstraling van een klassieke planken houten vloer spreekt de serie nu nog meer mensen aan. De brede panelen van 24,4 centimeter zijn voorzien van een houtstructuur, een tweezijdige v-groef en hebben een dikte van acht millimeter.

Saffier Sonate

De Sonate, de digitale laminaatcollectie van Saffier, is nieuw! De Sonate behoort tot een nieuwe generatie laminaatvloeren die wordt vervaardigd met een ‘high definition’ digitale printtechniek. Dit geeft een authentieke, realistische houttekening die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. De Sonate heeft panelen met een vierzijdige gelakte v-groef, die 19 centimeter breed en acht millimeter dik zijn.

Saffier Grande Avenida

Ook de Grande Avenida is een nieuwe serie. De Grande Avenida heeft net als de Estrada brede panelen van 24,4 centimeter, maar dan met een vierzijdige v-groef en een dikte van zeven millimeter.

Update Mflor PVC vloeren

Saffier kent naast haar uitgebreide collectie laminaat ook een mooie PVC-collectie. Dat geldt eveneens voor MFlor. Ook MFlor heeft haar collectie uitgebreid. De Parva Plus collectie, vloeren in visgraat motief, is sinds juni verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Bovendien zijn alle kleuren uit de Parva Plus collectie ook verkrijgbaar in de Broad Leaf collectie. Dit biedt nog meer vrijheid om bijvoorbeeld met een borderrand te werken.

Ben je benieuwd naar alle nieuwe mogelijkheden van Saffier laminaat en MFlor PVC? Breng ons dan vrijblijvend een bezoek, we hebben ze al in de winkel en binnenkort staan ze ook online.

  • Update Saffier laminaat
  • Update Mflor PVC vloeren Parva Plus