Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Ter Hürne laminaat Vloerenland

Ter Hürne laminaat, Dureco en parket

Bij Vloerenland vind je een verscheidenheid aan merken en stijlen als het gaat om vloeren. Zeker bij houten vloeren, want onze Houten Vloeren Studio is bijna 200 m2 groot! Daar vind je ook het mooie merk Ter Hürne, dat met haar laminaat en parket ecologisch, verantwoord en ‘woon gezond wonen’ mogelijk wil maken.

Bijzondere eigenschappen van Ter Hürne laminaat en parket

Natuurlijk is het belangrijk dat je nieuwe vloer er mooi uitziet, maar als deze vloer daarnaast ook nog eens een mooie boodschap overbrengt, geeft dat extra waarde mee. Allereerst maakt Ter Hürne laminaat en parket gebruik van de goede eigenschappen van hout. Daarbij kan natuurlijk gezond wonen mogelijk gemaakt worden. Wanneer producten niet ‘woon gezond’ gemaakt kunnen worden of niet goed zijn voor gezond wonen, neemt Ter Hürne ze niet in productie. Er wordt bewust met de natuur en haar waardevolle bronnen omgegaan. Dat duurzame is geen trendy ontwikkeling bij Ter Hürne, maar een ‘way of life’. Deze vloeren mogen dan ook met recht milieuvriendelijke vloeren genoemd worden.

Dureco laminaat

Onze Dureco laminaat vloeren is bijna volledig van hout en ook de toplaag is zelfs plastic vrij, daarnaast is Ter Hürne Dureco laminaat is zeer waterbestendig. Er wordt gebruik gemaakt van een unieke SEAL-technologie. Dit SEAL weerhoudt staand water ervan om in de vloer binnen te dringen. Dureco is zeer slijtvast en haalt met gemak de slijtklasse 33. Daarnaast is het duurzaam waardoor je zorgeloos kunt wonen.

 

Ter Hürne laminaat en parket

Ter Hürne parket en laminaat zijn daarnaast ook duurzaam in gebruik, eenvoudig toe te passen, slim te gebruiken en technologisch veeleisend ontworpen. Ter Hürne parket en laminaat wordt al meer dan 60 jaar gemaakt, net over de Nederlandse grens in Duitsland. Inmiddels mag Ter Hürne zich een toonaangevend familiebedrijf noemen dat gedegen Duitse kwaliteit biedt. Met waardering voor de natuur en de gezonde invloed van hout.

Breng een bezoek aan ons Experience Center

Ter Hürne laminaat en parket kun je pas echt waarderen als je het in het echt gezien hebt, in goed licht en goede schaduw. Wij bieden deze vloeren in allerlei varianten. Van SMART-Floors met een hoge waterbestendigheid en extreme weerstand tegen slijtage tot natuurlijk houten parket met een aangename warmte voor je voeten, een goed ruimteklimaat, een natuurlijke geur en een esthetisch uiterlijk. Wil jij ook een stukje natuur in jouw ruimte? Breng dan snel een bezoek aan ons Experience Center XXL en bekijk het Ter Hürne laminaat, Ter Hürne Dureco en parket. Of neem bij vragen contact gerust met ons op. Onze vloerspecialisten denken graag met je mee!

 
  • ter hürne
  • laminaat
  • dureco
  • parket

Ter Hürne laminaat water resistant