Tapijttegels

Tapijttegels

Tapijttegels

Tapijttegels voor bedrijven en particulieren


Tapijttegels kom je overal tegen

Ze zijn erg populair als vloer bij bedrijven in kantoren, winkels en op beursvloeren maar ook voor particulieren in slaapkamers, zolders of speelruimtes kom je ze veelvuldig tegen. Wat zo leuk is aan tapijttegels is dat je ze helemaal naar wens kunt leggen. Je kunt naar hartenlust verschillende kleuren met elkaar combineren en zo een uniek patroon vormen. Of wat dacht je van je bedrijfsnaam gelegd met tapijttegels in de bedrijfshal? 

 
  • We zetten graag de verschillende soorten tapijttegels overzichtelijk voor je onder elkaar.
  • Bouclé; bij dit type tapijttegels zijn de polen in lussen gezet. De poolrijen kunnen zigzag of in lijnen gezet zijn en onderling in hoogte van elkaar verschillen.
  • Moquette; bij deze tapijttegels zijn alle lussen aan de bovenkant doorgesneden. Hier worden de polen dichter op elkaar gezet. In plaats van moquette wordt de term velours ook veel gebruikt.
  • Frisé; hierbij zijn alle lussen gedraaid en daarna aan de bovenzijde doorgesneden. Deze getwiste garens geven een typische uitstraling.
  • Saxony; bij deze tapijttegels is de pool ook gedraaid maar is de lengte van de pool wat langer. Er is zelfs een variant, de shag, die nog langer is waardoor de polen omvallen en een speelse uitstraling geven.
  • In combinatie met de tapijttegels van je keuze kun je ook nog een ondervloer leggen. Dat verhoogt niet alleen je wooncomfort maar zorgt ook nog eens voor een flinke geluidsreductie, betere akoestiek en isolatie en een langere levensduur van je tapijttegels. Ideaal voor appartementen en bovenwoningen!
 

Laat je door onze specialisten adviseren

Duizelt het je van de mogelijkheden? Bezoek dan ons Experience Center en laat je, onder het genot van een kopje koffie, uitgebreid adviseren over onze mogelijkheden. In onze verschillende leefwerelden ontdek je de vele mogelijkheden en voordelen van tapijttegels.

Tapijttegels zelf leggen

Tapijttegels zijn uitermate geschikt om zelf te leggen met een minimaal snijverlies. Zelf tapijttegels leggen of ga je liever voor een totaal verzorgde vloer? Laat onze stoffeerders je dan al het werk uit handen nemen en de tapijttegels voor je leggen.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden en kijk hier even naar ons online aanbod tapijttegels.

 
  • Tapijttegels
  • Bedrijven
  • Particulieren