Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Stoere vloer van Vloerenland voor industriële slaapkamer

Een stoere vloer voor een industrieel interieur

Spreekt een industrieel interieur jou ook ontzettend aan? Dan ben je niet de enige. Het is een trend waar je niet onderuit kunt en dat is helemaal niet erg, want het is hartstikke mooi. Er zijn verschillende soorten vloeren die hier perfect bij passen! Een strakke en stoere vloer, maar tegelijkertijd ook mooi en sfeervol? Wij geven je graag een aantal opties, waarmee jij jouw industriële inrichting compleet maakt met een bijpassende stoere vloer.

Een stoere vloer van PVC

PVC vloeren zijn er in allerlei kleuren, dessins en patronen. Je hebt bijvoorbeeld ook PVC vloeren met een robuuste betonlook. Laat dat nou een variant zijn die perfect samengaat met een industrieel interieur. Dat is overigens niet de enige, want een houtlook PVC kan als stoere vloer ook goed gecombineerd worden met deze interieurstijl. Naast het feit dat het een goede stijl match is, zijn PVC vloeren ook erg onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk te leggen en zacht en warm voor je voeten. Ideaal toch?

Houten vloer in een industrieel interieur

Kenmerkt jouw industriële inrichting zich door stoere houten meubels? Dan mag dat voor de vloer ook zeker. Grove houten vloer mogen niet ontbreken op het lijstje “stoere vloeren”. Houten vloeren met een grijstint passen in het bijzonder goed in een industrieel interieur. Op een houten vloer mag geleefd worden, een krasje hier en daar is helemaal niet erg. Dat komt de industriële uitstraling alleen maar ten goede. Je kunt er ook voor kiezen om je stoere vloer van hout te combineren met een betonlook tegel in de keuken.

 

Een industriële stoere vloer met betaalbaar laminaat

Wist je dat laminaat ook een hele goede en budgetvriendelijke keuze is voor een industrieel interieur? Laminaat met de strakke look van beton is nauwelijks te onderscheiden van echt beton of tegels. Het industriële laminaat van Quick-Step bijvoorbeeld combineert de strakke look van beton met het gevoel en gebruiksgemak van laminaat. Een minimalistische en stoer vloer.

Creëer een industrieel interieur met vinyl

De laatste optie die wij voor je in petto hebben is de vinyl vloer. Deze vloer is eenvoudig te reinigen, onderhoudsvriendelijk en warmte-isolerend. En bovendien verkrijgbaar als stoere vloer in betonlook. Vinyl voelt zeker niet zo koud en hard aan als beton, maar ziet er wel zo uit! Iets wat liefhebbers van industriële woningen zeker aan zal spreken.

 

Laat je inspireren en bekijk de opties voor jouw stoere vloer in ons Experience Center XXL of vraag één van onze specialisten om advies. Zij hebben kennis van alle bekende merken vloeren!

  • stoere vloer
  • industrieel interieur

Stoere vloer van hout in industriële woonkamer