soorten kunstgras

Soorten kunstgras

Soorten kunstgras

De verschillende soorten kunstgras


Er zijn zoveel verschillende soorten kunstgras en kunstgras leveranciers dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het is daarom altijd belangrijk je, voordat je tot kopen overgaat, goed te oriënteren op en laten informeren over kunstgras. Over het algemeen zijn er drie verschillende soorten kunstgras die geschikt zijn om in de tuin te leggen en nog een aantal andere soorten kunstgras:

Siergras

Siergras is vooral bedoeld om naar te kijken. Ideaal om bijvoorbeeld in de voortuin te leggen of in een showtuin.

Allround kunstgras

Dit kunstgras is geschikt voor algemeen gebruik in elke tuin. Het is niet geschikt voor intensief gebruik maar om af en toe op te spelen, zitten of overheen te lopen.

Kunstgras voor sport & spel

Dit type kunstgras voor sport en spel is geschikt voor intensief gebruik. Het is van de allerhoogste kwaliteit zodat het gemakkelijk tegen een stootje kan.

Kunstgras voor speciale gelegenheden

Buiten bovengenoemde soorten kunstgras is er nog kunstgras dat zich beter leent voor bijvoorbeeld balkons, zwembaden of op de camping en er is ook voldoende keuze met een kunstgras budget.

 

Kunstgras voor binnen

Kunstgras dat binnen komt te liggen, heeft met andere factoren te maken dan kunstgras dat buiten ligt. Buiten spelen de weersomstandigheden een grote rol, binnen zal dat eerder stof zijn dat zich tussen het gras ophoopt. 

Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld speelveldjes wat vrolijker te laten ogen of het logo van een bedrijf op de vloer te leggen of iets dergelijks.

Bij Vloerenland maken we verder nog onderscheid in de kwaliteit van het kunstgras:

 
  • Budget, de goedkoopste variant
  • Basic, praktisch kunstgras voor een eerlijke prijs
  • Solid, ziet er levensecht uit en is op verschillende plekken in te zetten
  • Ultra, de hoogste kwaliteit en duurzaamheid en optimaal comfort
 

Omdat Vloerenland rechtstreeks inkoopt bij (Europese) fabrikanten, weet je zeker dat je altijd de nieuwste producten krijgt die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Voor een eerlijke prijs! Loop vrijblijvend bij ons binnen voor meer informatie over ons brede assortiment kunstgras. We geven je graag advies en indien gewenst kunnen we je ook tips en leginstructies geven zodat je direct aan de slag kunt. In onze unieke showtuin kun je zelf ervaren en voelen hoe het is om kunstgras te hebben!

  • kunstgras soorten
  • sport en spel