Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Soldifloor houten vloeren

Solidfloor houten vloeren

Solidfloor houten vloeren

Nog niet zo lang geleden openden we onze nieuwe houten vloeren afdeling! Een prominente plek neemt de collectie Solidfloor in. Houten vloeren geïnspireerd door de natuur, die perfect te combineren zijn met vloerverwarming. Solidfloor maakt al honderd jaar toonaangevende, hoogwaardige houten producten, waarop je maar liefst 25 jaar garantie krijgt. Warm in de winter, heerlijk koel in de zomer!

Gevarieerd aanbod

Het aanbod houten vloeren van Solidfloor is zeer gevarieerd. Van extra rustiek, geborsteld eiken tot gerookt, wit geolied eiken. Door hout te roken, krijgt de vloer meer diepte, handgeschraapt heeft een authentieke uitstraling en geborsteld brengt meer kleurdiepte en structuur in het hout. De vloeren zijn in verschillende patronen te leggen, zoals een visgraatvloer met een contrasterende rand, een tweekleurige Hongaarse punt of een ambachtelijk Versailles tegelpatroon. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen vloer!

Ook maatwerk mogelijk

Een houten vloer van Solidfloor is kant-en-klaar. What you see is what you get! Je koopt de houten vloer die je mooi vindt, met de afwerking die je mooi vindt is. De vloer is dankzij het kliksysteem eenvoudig zelf te leggen. Laat je de vloer liever door een professional leggen? Dat kan al vanaf € 85,- p/m2 (inclusief plaatsen).

Ga je liever voor een maatwerk vloer? Ook hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden in de kwaliteit, kleur en breedte van de panelen. Van geborsteld tot geschaafd, ook in maatwerk bieden we een ruime keuze. Bij iedere nieuwe houten vloer krijg je bovendien een onderhoudspakket cadeau!

Tijdens je bezoek aan de inspirerende showroom van Vloerenland laten we je graag alle mogelijkheden zien. Hier zie je ook onze andere vloeren, zoals pvc en laminaat. Online kun je nu alvast je woonvoorkeuren ontdekken door onze woonstijltest in te vullen! Meer info over houten vloeren vind je op onze website

  • Solidfloor bij Vloerenland
  • houten vloeren