Roomviewer app

Roomviewer app!

Roomviewer app!

Je hebt een paar mooie vloeren gezien, maar welke vloer is nu de beste keuze voor jouw interieur? Eigenlijk zou je het liefst met eigen ogen zien hoe de vloeren in jouw woon- of slaapkamer staan voordat je je definitieve keuze maakt. Gelukkig kan dat nu! Met de roomviewer van Vloerenland wordt de perfecte vloer kiezen een fluitje van een cent!

 

Hoe werkt de roomviewer van Vloerenland?

Onze roomviewer werkt heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt, is een foto van de kamer waar jouw nieuwe vloer komt te liggen. Upload de foto via je computer, tablet of telefoon in de Vloerenland roomviewer en het uitproberen kan beginnen! Kies links in het menu de vloer die je wil testen en je ziet meteen hoe de vloer er in jouw huis uitziet. Je kan de legrichting van de vloer kiezen en je kan zelfs twee vloeren direct met elkaar vergelijken via de optie ‘Vergelijk vloeren’.

 
 

Roomviewer voor laminaat, pvc vloeren en houten vloeren

In de roomviewer kun je kiezen voor pvc vloeren of laminaat en houten vloeren. Leg je planken of kies je voor een patroon? Dankzij de vele keuzemogelijkheden kun je haast eindeloos kijken welke vloer in jouw kamer het beste uit de verf komt. Je filtert gemakkelijk op kleur, type vloer en waterbestendigheid. Over verf gesproken, ook de kleur van de wand kun je aanpassen. Op deze manier krijg je een nog realistischer beeld van hoe het totaalplaatje er straks bij jou thuis uit komt te zien.

 

Maak gebruik van voorbeeldkamers

Heb je geen foto van je kamer? Maak dan gebruik van een van de voorbeeldkamers in de roomviewer. Er zijn afbeeldingen beschikbaar van bijvoorbeeld een eetkamer, hal of kantoor, zodat je je toch alvast in de mogelijkheden kunt verdiepen. Heb je een mooie vloer gevonden? Vraag dan direct extra informatie aan of sla het totaalplaatje op als PDF en kom hiermee naar onze showroom. We helpen je dan graag verder!

  • roomviewer
  • app

Roomviewer