Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Quick-step Rigid Alpha PVC vloeren

Quick-Step Rigid Alpha PVC vloeren

De Quick-step Rigid Alpha PVC vloeren zijn de nieuwste loot aan de boom van Quick-Step. Het aanbod was al zeer uitgebreid. Wat maakt deze Quick-step Rigid Alpha PVC vloer dan anders dan andere PVC vloeren?

100% watervast Quick-step Rigid Alpha PVC vloeren

Een Quick-step Rigid Alpha PVC vloer is 100% watervast PVC. Deze PVC vloeren combineren een waterdicht kliksysteem met een waterafstotende technologie. De vloer is daardoor volledig waterdicht. Een ideale PVC vloer dus voor de keuken, badkamer of andere vochtige ruimte, alleen vergeet niet te kitten bij de muren of plinten. Doordat deze PVC vloer waterdicht is, is hij ook gemakkelijk schoon te maken, want je hoeft niet bang te zijn dat water tijdens het dweilen tussen de voegen loopt.

Quick-step Rigid Alpha PVC vloeren met extra sterke kern

Quick-step Rigid Alpha PVC vloeren hebben een extra sterke kern. De unieke toplaag is gemaakt met behulp van een kras- en vlekkenbestendige technologie. Je hoeft je vloer daardoor niet voorzichtig te gebruiken, want krassen, vlekken en vallende voorwerpen maken vrijwel geen kans. De Quick-Step Rigid Alpha PVC gaat lang mee!

 

Door de ultra-sterke kern hoef je de ondervloer in de meeste gevallen bovendien niet voor te bereiden voordat je deze klik PVC vloer gaat leggen, zelfs niet als de ondervloer onregelmatiger is. Een snelle plaatsing gegarandeerd dus, omdat er geen voorbereidingswerkzaamheden benodigd zijn! Bij Vloerenland kunnen wij je vertellen of jouw ondervloer meteen geschikt is voor plaatsing.

3 series Quick-step Rigid Alpha PVC vloeren

Quick-step Rigid Alpha PVC vloeren zijn in allerlei series met aansprekende kleuren verkrijgbaar, van herfst eik honing tot beton rots en van botanisch grijs tot leisteen zwart. Bekijk het complete aanbod bij Vloerenland en geniet binnenkort al van een sterke, gebruiksvriendelijke PVC vloer.

 

De Alpha PVC vloeren zijn hoog performante rigide vloeren. Als je namelijk bij de productie van een klik PVC vloer een ultra-sterke kern combineert met een unieke toplaag, die ook nog eens bestand is tegen krassen, stoten en vlekken én ook nog eens voorzien is van het innovatieve Quick-step klik-systeem, dan krijg je de meest watervaste pvc vloer ooit. Als je op zoek bent naar een stijlvolle pvc vloer, dan kun je beslist slagen in deze afgewogen serie. Er zijn trouwens 3 series Alpha PVC vloeren zijn er verkrijgbaar:

Bekijk de Quick-step pvc collectie in onze webshop:

Quick-Step Alpha rigid PVC vloeren LVT

 

     
  • Quick-step Alpha
  • Rigid Alpha
  • pvc vloeren