Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Quick-step Parquet NIEUW Wood for Life

NIEUW! Quickstep Parquet en Wood for Life

Quickstep Parquet en Wood for Life

Wood for Life! De houten vloeren uit de Quick-step Parquet collectie zijn technisch compleet vernieuwd en verbeterd. Er zijn ook een aantal nieuwe series en kleuren aan de collectie toegevoegd. Daarnaast zijn alle items uit de Parquet collectie voorzien van de aanduiding ‘Wood for Life’. Extreem bestand zijn tegen vocht en vochtbestendig IN het klik-systeem. Bestand tegen vuil en het dagelijkse verkeer door de nieuwe ‘voeg- en oppervlakte’ technologie.

 

Vochtschade bij houten vloeren begint in de voeg en deze wordt uiteindelijk ook aan het oppervlak zichtbaar. De oorzaak is binnendringend vocht of (te) vochtig reinigen over een lengte van jaren. Vaak ook door gebrek aan onderhoud. Al moet gezegd worden dat vochtschade in de voeg natuurlijk moeilijker te voorkomen is dan vochtschade aan het oppervlak. Vandaar dat ‘Wood for Life’ ontwikkeld is om deze vormen van schade verder te voorkomen. Bij oppervlakteschade krijgt vocht uiteindelijk grip op het oppervlak, maar daar is nu ook een oplossing voor gevonden.  

 

Door de nieuwe ‘voeg- en oppervlakte’ technologie toe te passen is een houten Quick-step vloer veel duurzamer geworden en nog makkelijker in onderhoud. Bijkomende voordelen zijn dat je vloer nog veel beter bestand is tegen krassen, vuil en tot wel 3 keer beter bestand tegen slijtage dan vloeren van vergelijkbare merken in de markt.

 

Hopelijk maakt deze nieuwe technologie de weg voor je vrij om deze keer wel voor een houten vloer te kiezen..

Uitgebreid assortiment Quick-step Parquet Wood for Life

Ondanks dat een aantal vloeren uit het assortiment zijn verdwenen is er sprake van een mooie uitbreiding van het assortiment. De COMPACT GRANDE serie is nieuw met haar HDF kern, toplaag van 2,5 mm en extra grote afmetingen ten opzichte van de reeds bestaande COMPACT serie. Daarnaast is de Parquet DISEGNO met Uniclic toegevoegd. Een aantal kleuren uit de CASTELLO, IMPERIO, PALAZZO en VARIANO series zijn ook vernieuwd!

Afgestemd op de Nederlandse markt

Er zijn een groot aantal houten vloeren bijgekomen die nog beter aansluiten op de Nederlandse consument. Door de sorteringen en kleuren af te stemmen op onze lokale markten. Nu kun je nog beter slagen voor een houten vloer van Quick-step. Daarnaast zijn er zelfs een aantal prijsverlagingen doorgevoerd door volume voordeel.

Royal dealer + ‘Triple’ Master Installer van Quick-step

Quick-step Royal dealer

Als een van de weinigen mag Vloerenland zich in Nederland Royal dealer noemen van alle artikelgroepen van Quick-step. Wij zijn op de volgende onderdelen Royal Quick-step dealer:

 
  • Royal Quick-step dealer Parquet van houten Vloeren
  • Royal Quick-step dealer LVT/ PVC Vloeren
  • Royal Quick-step dealer Laminaat
 

Je bent pas Royal dealer als je de gehele collectie van Quik-step in huis hebt, ruime openingstijden hebt, over voldoende showvloeren beschikt in je showroom en je personeel gekwalificeerd is om advies te geven over laminaat, PVC vloeren en houten vloeren van Quick-step.

‘Triple’ Quick-step Master Installer

Je mag het predicaat ‘Master Installer’ van Quick-step pas voeren als je personeel een meerdaagse training bij de fabriek heeft gevolgd op gebied van installatie van laminaat, PVC vloeren en houten vloeren van Quick-step. Vloerenland mag zich zelfs ‘Triple' Master Installer Quick-step vloeren op alle gebieden noemen.

 

Hier vind je meer algemene info over Quick-step laminaat en Quick-step PVC vloeren en Quick-step Houten vloeren

  • Quick-step
  • Wood for Life
  • Parquet
  • houten vloeren