Quick-Step houten vloeren

Quick-Step houten vloeren

Quick-Step houten vloeren

Vloerenland is onlangs dealer geworden van Quick-Step houten vloeren, en daar zijn we trots op!


Want wie kent Quick-Step niet? Deze vooraanstaande fabrikant heeft zijn bekendheid verworven en verdiend dankzij hun samengesteld parket van topkwaliteit. Met dit parket, dat uit drie lagen massief hout en een beschermende afwerking bestaat, kun je een leven lang doen. Dat bewijzen de volgende voordelen wel:

 
  • Duurzaam en aantrekkelijk geprijsd
  • Authentiek karakter, hoogwaardige afwerking
  • Geproduceerd met aandacht voor het milieu
  • Risico op vervormen of kromtrekken is minimaal
  • Snel en gemakkelijk te leggen, zonder lijm, dankzij Uniclic Multifit kliksysteem
  • Probleemloos herbruikbaar in andere ruimtes
 

Levenslange garantie Quick-Step is niet alleen populair vanwege de vele keuzemogelijkheden en authentieke textuur, ook het feit dat Quick-Step houten vloeren gemaakt worden van ecologisch hout en lijm, vernis en olie die aan de strengste internationale emissienormen voldoen, zorgen voor een vloer die je met een gerust hart kunt kopen. Bovendien is de vloer ook door amateurs gemakkelijk zelf te leggen en kun je hem na het leggen direct in gebruik nemen. Quick-Step houten vloeren zijn namelijk in de fabriek al voorbehandeld met zeven lagen UV-geharde vernis of twee lagen gemodificeerde olie. Schuren, vernissen, oliën of verven is niet nodig bij Quick-Step houten vloeren!

 

Maak je keuze

We geven het toe, een keuze maken uit het ruime aanbod Quick-Step houten vloeren is niet gemakkelijk. Bekijk alle mogelijkheden in onze webshop of breng een bezoek aan ons Experience Center. Ook kun je onze woonstyliste vragen je te helpen bij je zoektocht. Rekening houdend met je budget, wensen, legsystemen, ondervloeren, geluidsreductie, gezinssamenstelling en woonsituatie vinden we zo zeker de vloer die het beste bij je past. Ook het leggen van de vloer kun je aan een vakman van Vloerenland uitbesteden. Met 2 tot 10 jaar garantie en een sconcurrerende prijs zeker het overwegen waard.

 

Kom snel langs om de nieuwe collectie te bewonderen!

  • Quick-Step
  • Houten Vloeren