visgraat PVC vloer

PVC vloer visgraat en betonlook

PVC vloer visgraat en betonlook

PVC visgraat vloeren en betonlook vloeren combineren eigenlijk het beste van twee werelden.


PVC visgraat vloeren en betonlook vloeren combineren eigenlijk het beste van twee werelden. Ze zijn namelijk nauwelijks van echte houten visgraat vloeren en echte betonvloeren te onderscheiden en ze zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd.

PVC vloer visgraat

Met de sfeer van een eiken houten visgraat vloer en de voordelen van een PVC vloer is een PVC visgraat vloer een veel gekozen optie. Het grote voordeel van een PVC vloer is dat PVC gemakkelijk te onderhouden is, dat het niet speciaal behandeld hoeft te worden, dat het niet krom kan trekken als het in aanraking komt met vocht en vlekken eenvoudig verwijderd kunnen worden. Bovendien is een PVC vloer nagenoeg stil en uitstekend over vloerverwarming heen te leggen.

 

PVC visgraat vloeren zijn in allerlei aansprekende kleuren verkrijgbaar. In principe kunnen alle PVC stroken in een visgraatpatroon gelegd worden, alleen de meeste stroken zijn hier te groot voor. Daarom zijn er speciale PVC visgraat vloeren van verschillende merken te koop. Ook de kenmerkende bies van een visgraat vloer is bij PVC mogelijk. Het leggen van een visgraat vloer luistert erg nauw. Gelukkig kun je hiervoor op de professionals van Vloerenland rekenen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij je visgraat vloer snel en vakkundig gelegd.

 

PVC vloer betonlook

Waar veel mensen misschien aan twijfelen als ze een betonvloer willen, is of PVC tegels wel één geheel kunnen lijken. Maar niets is minder waar. Een strak gelijmde PVC betonlook vloer is nauwelijks van echt te onderscheiden, maar heeft wel de voordelen van PVC. In tegenstelling tot een echte betonvloer voelt een PVC vloer zacht en warm aan. Bovendien is het erg geluiddempend en gemakkelijk schoon te houden en kan een PVC vloer beter gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Dus ook met een PVC visgraat vloer doe je mee met één van de grootste trends van dit moment op interieurgebied.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een visgraat of betonlook PVC vloer eens in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan ons Experience Center XXL van Vloerenland in Beek en Donk of doe inspiratie op op onze website.

  • PVC vloer
  • visgraat
  • betonlook