Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
PVC vloeren patronen

Pvc vloer patroon

PVC vloer patroon

Voor welk pvc vloer patroon ga jij?

 

Ben jij nog steeds in de veronderstelling dat een pvc vloer alleen in het traditionele pvc vloer patroon met planken gelegd wordt? Dan zul je versteld staan, want pvc vloer legpatronen zijn talrijker dan je denkt, bijna talrijker nog dan bij andere vloeren Lees snel verder en kies jouw favoriete pvc vloer patroon.

 

Nieuwe pvc vloer? Kies voor een traditioneel, modern of uniek legpatroon

Wanneer je je oog hebt laten vallen op een mooie pvc vloer, is het patroon de volgende stap. Ga je voor een traditioneel patroon of mag het voor jou wel iets unieks worden? Als een traditioneel patroon voor jou al spannend genoeg is, dan zijn de lange, brede planken een goede keuze. Deze heb je in verschillende kleuren en dessins. Bijzonder mooi is een dessin met veel variatie. Er zitten dan veel planken met een ander dessin in een pak, wat je vloer nog natuurgetrouwer maakt.

 

Legpatronen pvc vloer: de keuze is enorm

Kan het voor jou niet gek genoeg? Ga dan voor pvc stroken in kleinere formaten, zodat je het legpatroon van je pvc vloer werkelijk uniek wordt. Op deze manier kun je net als bij een houten vloer een mozaïekpatroon leggen. Dat kan bijvoorbeeld een smal of kort visgraatpatroon zijn, een Hongaarse punt, maar ook een triangel, hexagon of honingraat patroon. Natuurlijk vraagt het leggen van een opvallend pvc vloer patroon iets meer vaardigheid dan een standaard patroon, maar hierbij helpen we je graag.

 

 

Bezoek het Experience Center van Vloerenland om inspiratie op te doen en de juiste kleur te kiezen. Informeer ook eens naar de mogelijkheden om jouw pvc vloer patroon door ons te laten leggen of om zelf aan de slag te gaan, want op gebied van 'doe het zelf' pvc vloeren is er veel in jouw voordeel veranderd. Heb je de nieuwe serie Quick-step Illume PVC vloertegels al bekeken?

  • pvc vloer
  • patronen

Quick step: laminaat dat 100% waterbestendig is