Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
PVC visgraat vloer laten leggen

PVC visgraat vloer laten leggen

Een PVC visgraat vloer laten leggen is een optie en bij bepaalde soorten pvc vloeren is zelf leggen niet aan te bevelen. Enige ervaring en handigheid is dan wel vereist om tot een mooi resultaat te komen. Een klik PVC visgraat vloer leggen is bijvoorbeeld nog makkelijker dan een gemiddelde houten visgraat vloer leggen, maar nog steeds is het een behoorlijke klus voor mensen met weinig ervaring. Daarom kiezen veel mensen er toch voor hun PVC visgraat vloer te laten leggen.

 

Een pvc visgraat vloer verlijmen is niet aan te raden voor de gemiddelde doe-het-zelver, dat hoeft ook niet die kunnen kiezen voor klik pvc vloeren in visgraat. Wij hebben een uniek klik-systeem waardoor het leggen van klik pvc vloeren ook door de onervaren legger uitgevoerd kan worden. Met wat handige tips van onze kant natuurlijk! Toch lievver de PVC visgraat vloer laten leggen? Wij staan voor je klaar!

Waarom kiezen voor een pvc visgraat vloer van Vloerenland?

Wij zijn goed in het leggen van pvc visgraatvloeren die verlijmd dienen te worden, omdat wij dit dagelijks doen. Wij zorgen voor de juiste voorbereidingen en omstandigheden, beste legrichting in de ruimte - houden rekening met de lichtinval en de vorm van de kamer - het mooiste is en hoe de vloer netjes rond allerlei obstakels gelegd kan worden. Met zijn oog voor detail ziet een vakman bovendien direct of de ondervloer wel volledig egaal is. Hier vind je meer informatie over het belang van een goede ondervloer. Mede daardoor wordt het eindresultaat een feestje!

PVC visgraat vloer laten leggen door Vloerenland

Nog een andere belangrijke reden: Door de PVC visgraat vloer te laten leggen door Vloerenland, behoud je je fabrieksgarantie. De PVC visgraat vloer voldoet na het leggen aan alle voorwaarden om voor de volledige garantie in aanmerking te komen en wij geven een unieke garantie op arbeid, naast de gebruikelijke fabrieksgarantie op de pvc vloer natuurlijk!

 

Bestel je PVC visgraat vloer bij Vloerenland

Wanneer je bij Vloerenland een nieuwe PVC visgraat vloer koopt, heb je de keuze uit zelf leggen of laten leggen. Vloerenland kan je van A tot Z helpen. Van het egaliseren van de huidige vloer tot de plinten, na een bezoek van Vloerenland kun je je nieuwe PVC vloer direct in gebruik nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en benodigdheden kunnen wij snel voor een professioneel resultaat zorgen. Indien gewenst hebben wij PVC visgraat vloeren die al je binnen een dag gelegd kunnen worden. PVC visgraat vloer laten leggen? Wij staan voor je klaar!

 

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de meerprijs voor het laten leggen. Wist je trouwens dat er ook PVC vloeren bestaan met een uniek visgraat motief? Deze hoef je dus niet in een visgraat patroon te laten leggen, want dat hebben ze al. Ook deze PVC vloer kun je door ons laten leggen.

 

Lees hier verder als je meer wilt weten over de voordelen van pvc vloeren

 

Bezoek onze Experience Center XXL in de regio Eindhoven voor een indruk van alle mogelijkheden. Hier vind je een leginstructie voor pvc vloeren

  • visgraat pvc vloer
  • zelf leggen
  • laten leggen