Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Goedkope-vinyl-vloer-keuken-Vloerenland

Op zoek naar een goedkope vinyl vloer?

Ben je op zoek naar een goedkope vinyl vloer? Dan ben je bij Vloerenland aan het juiste adres. Vinyl is vergeleken met andere soorten vloerbedekking zeer aantrekkelijk geprijsd. Bovendien verkopen wij vinyl in verschillende prijsklassen. Maar vinyl heeft nog veel meer voordelen! We zetten ze hieronder voor je op een rijtje. Of wil je liever een goedkope PVC vloer? Wij hebben voor elk budget een mooie vloer bij Vloerenland.

Veel keuze in goedkope vinyl vloeren

Een goedkope vinyl vloer komt in allerlei soorten en maten. Er is enorm veel keuze in kleuren en prints voor vinyl. Denk aan een houtlook, betonlook, met de uitstraling van tegels of natuursteen. Vinyl is vaak nauwelijks van echt hout, beton of steen te onderscheiden. Zeker niet omdat bij sommige merken elke strook en tegel uniek in print is of een natuurlijk reliƫf heeft. Er zit vast een goedkope vinyl vloer tussen die bij jouw smaak en woonwens past.

 

Daarnaast is vinyl in verschillende kwaliteiten te koop. Je hebt bijvoorbeeld de lichtere slaapkamer-kwaliteiten en de wat stevigere woonkamer-kwaliteiten, maar het sterkste type vinyl in zijn soort is projectvinyl. Een populaire keuze bij bedrijven, vanwege de sterkte, de prijs en het uiterlijk!

Besparen op je nieuwe vinyl vloer

Als je geld wilt besparen op je nieuwe vinyl vloer dan kun je de vloer ook zelf leggen, dat levert de grootste besparing op zonder concessies te doen op de kwaliteit! Wil je een goedkope vinyl vloer van een goede kwaliteit, dan zul je zelf de handen uit de mouwen moeten steken. Ben je een beetje handig? Dan is het zelf leggen van een vinyl vloer goed te doen. Klik PVC vloeren, klik houten vloeren, laminaat en tapijttegels zijn het meest geschikt om zelf te leggen. Ook bij vloerverwarming, vloerkoeling of warmtepomp zijn er nog voldoende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen zelf je vloer te leggen of het leggen van je nieuwe vinyl vloer aan ons over te laten.

Onderhoudsvriendelijke vinyl vloeren

Vinyl is niet alleen relatief goedkoop, maar ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Vinyl heeft weinig naden waar vuil zich kan verzamelen en is vochtbestendig. Dat maakt vinyl geschikt voor elke ruimte in huis en ideaal voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren.

 
Mooie-goedkope-vinyl-vloer-van-Vloerenland

Comfortabele vinyl vloer

Vinyl is een comfortabele vloerbedekking en relatief goedkoop. Het voelt warm en zacht aan je voeten aan en werkt geluiddempend. Ook wanneer je in een appartement woont met onderburen onder je is vinyl, in normale situaties, een goede keuze. Vinyl kan zelfs over vloerverwarming gelegd worden, wat voor extra warme voetjes zorgt!

 

Dus ben je na het lezen van bovenstaande voordelen zeker op zoek naar een goedkope vinyl vloer? Wacht dan niet langer en maak een afspraak bij Vloerenland. In ons Experience Center XXL kun je de vele mogelijkheden van dichtbij bekijken en geven wij je professioneel advies op maat. Ook zonder afspraak ben je van harte welkom om een goedkope vinyl vloer uit te zoeken!

 

Wil je meer informatie over vinyl? Of breng een bezoek aan ons Experience Center XXL

  • goedkope vinyl vloer
  • Onderhoudsvriendelijk

Een-goedkope-vinyl-vloer-in-je-woonkamer