Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Nieuwe webshops online

Nieuwe webshops online!

Nieuwe webshops online!

De nieuwe Vloerenland website met nieuwe webshops is in de lucht!


Vloeren, vloeren en nog eens vloeren, en dat laten we graag zien! We hebben hard gewerkt aan onze nieuwe webshops en tonen ze dan ook vol trots aan jullie. Bij Vloerenland vind je alle soorten vloeren onder één dak, en dat maakt het soms lastig door de bomen het bos te zien. Daarom besloten we het allemaal een stuk gemakkelijker voor je te maken door onze verschillende categorieën overzichtelijk in verschillende webshops onder te brengen.

Laminaat

Met merken als Ambiant, Douwes Dekker en Quick-Step is ons aanbod laminaat een aanbod om meteen enthousiast van te worden. Wat voor kleur of groef je ook zoekt, wat je budget ook is, je slaagt bij Vloerenland gegarandeerd. Bovendien kun je bij ons sinds kort 100% waterbestendig laminaat kopen, met een zogenaamde HydroSeal coating. Dit duurzame en natuurgetrouwe laminaat is nauwelijks van echt hout te onderscheiden en ideaal voor vochtige ruimtes!

Houten vloeren

Wie houdt er niet van houten vloeren? Van traditioneel parket tot visgraatvloeren, in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling, wat je ook zoekt, bij Vloerenland is het mogelijk. Kijk eens in onze houten vloeren webshop met de collectie Hollandsche Vloeren. We adviseren je over geluidsreductie en ondervloeren, je kunt onze vakmensen inschakelen om de vloer te laten leggen en je krijgt naast de gebruikelijke fabrieksgarantie ook nog eens 5-10 jaar garantie op de arbeid. Onze nieuwste houten vloer, Quick-Step Parquet, is bovendien al kant-en-klaar voordat het gelegd is. De planken zijn in de fabriek al met olie of vernis behandeld, waardoor je na het leggen direct kunt beginnen met inrichten.

En ook onze PVC vloeren van onder andere Novilon en MFlor mogen er zijn. Bovendien is onze webshop is nog niet helemaal klaar, want binnenkort komen er ook nog de webshops met tapijttegels en kunstgras bij. Wil je zelf een kijkje nemen in ons aanbod? Kijk dan snel op www.vloerenland.com, waar je veilig kunt shoppen dankzij WebwinkelKeur, of breng een bezoek aan ons Experience Center.

  • Webshop
  • Online