Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Quick-step Livyn PVC Vloerenland

De nieuwe collectie Quick-Step PVC

Voeg wat Livyn toe aan je living!

De nieuwe collectie PVC van Quick-Step, genaamd Livyn, wordt ook wel luxevinyl genoemd. Vinyl/ PVC met net dat beetje extra! Het luxueuze PVC kliklaminaat/ klik PVC van Quick-Step is nu al enorm populair. Ontdek zelf de voordelen van dit mooie vinyl!

Eenvoudig te leggen

Niet alleen het gepatenteerde Uniclic Multifit for Livyn kliksysteem maakt deze pvc eenvoudig te leggen, ook het feit dat de vloer probleemloos over bijvoorbeeld een bestaande betonvloer, houten vloer tegelvloer, linoleum, vinyl of bestaande pvc vloer gelegd kan worden. Een snelle, gemakkelijke plaatsing gegarandeerd! Je hebt er geen lijm, extra materialen of speciaal gereedschap voor nodig. De v-groeven van de planken zorgen voor een authentiek houten plank effect.

Verschillende kleuren en dessins

Quick-Step Livyn is in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. De Ambient bijvoorbeeld heeft de uitstraling van hout en steen. De Balance heeft 4 afgeschuinde zijden en bestaat uit 16 verschillende stijlvolle designs. De lichte tinten laten je kamer groter lijken. De donkere tinten zorgen voor sfeer en een knus gevoel. De Pulse Klik bestaat uit lange, brede planken die zwevend te plaatsen zijn. De variant Quick-Step Pulse Klik Plus heeft extra lange en brede planken, wat weer voor een robuuste uitstraling zorgt. Er zijn een zojuist een aantal nieuwe tegelmotieven en houtmotieven toegevoegd aan het PVC vloeren assortiment.

Duurzaam

Door de hypermoderne polyurethaancoating en robuuste bovenlagen van de Livyn vinylvloeren gaan ze een leven lang mee. De relatief dikke bovenlaag zorgt voor meer weerbaarheid en slijtvastheid. De PUR-oppervlaktebehandeling maakt ze krasbestendig. Je krijgt daarom ook minstens 20 jaar garantie op je vloer. Bovendien zijn deze vloeren 100% recyclebaar. Een milieubewuste keuze dus!

Tel daarbij de andere voordelen van Quick-Step PVC op, zoals antislip, gemakkelijk schoon te houden en warm aan de voeten, en je bent overtuigd. Toch nog niet helemaal overtuigd? Breng dan snel een bezoek aan ons Experience Center!

  • Quick-step
  • pvc vloer
  • Livyn