Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Nieuwe Novilon afdeling

Nieuwe Novilon afdeling

Nieuwe Novilon afdeling

De vinylafdeling van Vloerenland is compleet vernieuwd!


Bij Vloerenland vind je een ruim aanbod vloeren in verschillende stijlen en maten. Van pvc-vloeren tot laminaat en van echte houten vloeren tot tapijt, voor ieder interieur en iedere smaak slaag je bij ons gegarandeerd. Ook vinyl vind je al geruime tijd in ons assortiment terug. Recent is onze vinylafdeling zelfs compleet vernieuwd. Vanaf nu kun je bij Vloerenland ook (kamer)breed vinyl van 200, 300 en 400 cm breed online of in ons Experience Center kopen! Vinyl is al jaren enorm populair vanwege de vele voordelen die deze vloer biedt. Hij is sterk, sfeervol, gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken en zeer budgetvriendelijk. Maar misschien nog wel belangrijker is dat deze vloer nauwelijks van echt te onderscheiden is. Een vinyl vloer met houtlook ziet er nagenoeg uit als een echte houten vloer!

Kamerbreed vinyl

Bovendien is een vinyl vloer uit het assortiment van de nieuwe vinylafdeling bij Vloerenland kamerbreed te leggen. Onze Novilon vloeren bijvoorbeeld kunnen tot 40 m2 aan een stuk gelegd worden, zonder naad dus. En dankzij de grote diversiteit aan kleuren en structuren zit er altijd een dessin bij dat bij uw wensen aansluit. Een vinyl vloer is eenvoudig zelf te leggen maar dat kun je ook uitbesteden aan de professionals van Vloerenland. Wij helpen je graag een keuze te maken. Elke zoektocht naar een (zorgeloze) vloer eindigt bij Vloerenland. Bekijk op je gemak het uitgebreide assortiment van Vloerenland in onze webshop. Naast kamerbreed vinyl vind je hier ook magneet, zelfklevend en klik vinyl. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

We kijken graag samen met jou of het vinyl waar je voorkeur naar uitgaat, geschikt is voor de ruimte en toepassing die je voor ogen hebt. Met het beste advies en maar liefst 5 tot 15 jaar fabrieksgarantie kun je dankzij de nieuwe vinylafdeling bij Vloerenland genieten van een zorgeloze vloer!

Meer info? Kom langs of neem een kijkje in de website!

  • Vinylafdeling
  • Novilon
  • Vinyl vloer
  • PVC vloeren