Floorify nieuwe PVC vloeren

Nieuwe Floorify PVC vloeren

Floorify met nieuwe collectie!

Floorify heeft een nieuwe collectie Floorify klik PVC vloeren met nieuwe kleuren en stijlen tegels en planken. Wat zijn pvc vloeren? We stellen ze graag aan je voor:

Terrazzo

De terrazzo tegels van de jaren ’30 zijn na al die jaren nog steeds mateloos populair. In sommige huizen is de authentieke vloer nog aanwezig. Wanneer de vloer door een verbouwing of uitbreiding bijvoorbeeld uitgebreid moet worden, kan het erg lastig zijn de oorspronkelijke vloertegels te vinden en veelal zijn deze bovendien erg prijzig. Terrazzo klik PVC biedt dan uitkomst! Ook wanneer je gewoon helemaal verliefd bent op de uitstraling van deze ‘confetti’ vloer kun je met terrazzo tegels van vinyl de jaren ’30 uitstraling creëren. Het grote formaat en de subtiele randafwerking zorgt voor quasi onzichtbare voegen en veel gemak bij het leggen.

Betonlook

Een betonvloer gecombineerd met het gemak van klik PVC vloeren. Sterke en watervaste eigenschappen, veel gebruiksgemak; dankzij de unieke Rigid Core-technologie heeft een vinyl vloer met betonlook veel voordelen. De nieuwe collectie heeft vinyltegels van een uitzonderlijk groot formaat en met een zeer subtiele randafwerking, waardoor de industriële uitstraling van gietvloeren en betonvloeren uitstekend nagebootst wordt. Zo nauw sluiten de tegels aan!

 

De drie kleuren waarin de tegels, van 600 x 900 mm, beschikbaar zijn zijn de grijstinten Sea Salt, Oyster en Caviar. Door de grootte van de tegels zijn ze extra gemakkelijk te leggen en lijkt het een naadloos oppervlak. Tel daarbij de vele gebruiksvriendelijke voordelen op, zoals zeer vlekbestendig, watervast, geen kans op barsten of scheuren en eenvoudig te leggen en direct te betreden, en je hebt een toekomstbestendige, trendy vloer.

 

Planken met nieuwe kleurtinten

Ook aan de klik PVC planken (afmeting 121,9 x 17,8 cm) zijn veel nieuwe kleuren toegevoegd, zoals Cohiba, brushed & fumed, en Black Beauty, prachtig in combinatie met velvet en goud. De authentieke houtstructuur zorgt in iedere ruimte voor de gewenste sfeer. Klik PVC vloeren worden geplaatst op een van de geschikte Floorify ondervloeren op een zo vlak mogelijke drukvaste betonnen- of houten vloer. Binnenkort kun je deze nieuwe Floorify collectie ook in de webshop vinden.

Floorify en vloerverwarming

Vloerverwarming in combinatie met Floorify klik pvc was altijd al mogelijk, nu is er echter een nieuwe ondervloer: Performance genaamd. Deze is in de Floorify collectie opgenomen en is speciaal geschikt in combinatie met vloerverwarming en dat met alle voordelen van dien.

 

Interesse in meer informatie?

Bezoek Vloerenland en al je vragen worden beantwoord!

 
  • Floorify PVC vloeren 
  • Nieuwe klik PVC terrazzo

Floorify klik PVC vloeren