Vloerenland Het hout nooit op...

Nieuwe afdeling Houten vloeren

Opening van de nieuwe afdeling houten vloeren

De afgelopen maanden heeft Vloerenland niet stilgezeten! Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een nieuwe houten vloeren afdeling. Een afdeling waar je niet alleen onze veelzijdige collectie kunt bekijken maar ook kunt ervaren door er overheen te lopen, de structuren te voelen en de sfeer te proeven. Word je al nieuwsgierig? 2 februari 2019 Open dag!

Experience Center

De nieuwe houten vloeren afdeling in ons Experience Center XXL neemt maar liefst 150 m2 in beslag. Hier zie je (parket)vloeren van meerdere bekende merken en in verschillende afwerkingen, tinten, breedtes en lengtes houten planken. Van tapis tot visgraat en van traditioneel Versailles patroon tot modern verweven, voor ieder interieur hebben wij een geschikte houten vloer in ons assortiment.

 

Doe-het-zelf of maatwerk

Net zoals je bij onze andere vloeren gewend bent, heb je ook bij houten vloeren de keuze uit doe-het-zelf of maatwerk. Wanneer je voor doe-het-zelf kiest, krijg je een kant-en-klaar doe-het-zelf pakket mee naar huis waarmee je thuis eenvoudig aan de slag kunt. Je ziet wat je krijgt en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Heb je iets specifieks op het oog en wil je graag zelf de gewenste bewerking van je basisplank kiezen? Dan is maatwerk wat voor jou! Na het kiezen van de basisplank kies je de gewenste kleur en bewerking: wordt het geschaafd, verouderd, rustiek, geborsteld of select? Wij doen geen compromissen op kwaliteit en geven 2-5 jaar garantie op de arbeid!

Open dag

Kom ook langs bij Vloerenland en ontdek het nieuwste op het gebied van houten vloeren. Mooi wonen was nog nooit zo gemakkelijk! En om het nog een stuk gemakkelijker én leuker te maken, hebben wij 2 februari 2019 een open dag voor iedereen die benieuwd is naar onze nieuwe houten vloeren Studio. Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij je van 10.00 tot 16.00 uur graag al onze mogelijkheden zien. De wethouder zal de afdeling feestelijk openen en we hebben die dag allerlei aantrekkelijke openingsacties. Zien we jou ook?

  • Nieuwe afdeling
  • Houten vloeren