Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Nieuw Quick-Step parquet en hydroseal

Quick-Step Parquet en HydroSeal

Quick-Step Parquet en HydroSeal

Bij Vloerenland hebben we het nieuwe jaar goed ingeluid met twee nieuwe collecties:


NIEUW! Quick-Step Parquet en Quick-Step laminaat met een ‘HydroSeal’ coating.

Quick-Step Parquet

Quick-Step Parquet is een bijzonder soort vloer. De vloer is namelijk vooraf in de fabriek met zeven lagen UV-gehard vernis behandeld of met twee lagen hoogwaardig gemodificeerde olie. Je hoeft dus niet meer te schuren, te vernissen, oliën of verven want de vloer is al klaar als hij bij jou gelegd wordt. Je schilderkleren kunnen in de kast blijven, je hoeft niet bang te zijn dat er overal stof komt of dat je verf knoeit. Integendeel, je kunt de ruimte direct inrichten nadat de vloer gelegd is.

En als ook het leggen van het parket iets is waar je tegenop ziet, laat je Quick-Step Parquet dan door de professionals van Vloerenland leggen. Met vele jaren ervaring en de juiste kennis hebben wij het parket al in een mum van tijd met uiterste precisie bij je gelegd.

100% waterbestendig laminaat

Laminaat is al jarenlang populair. De laatste jaren zien we laminaat ook steeds vaker in ruimtes terug waar je het niet zo snel zou verwachten. Vaak heerst nog onterecht het idee dat laminaat niet zomaar overal gelegd kan worden. Maar laminaat heeft zich door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. Zo ver zelfs dat het nieuwste Quick-Step laminaat 100% bestand is tegen vocht. De innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’ coating zorgt voor de eerste echt waterbestendige vloer ter wereld. Terwijl het er tegelijkertijd buitengewoon aantrekkelijk uitziet! 

De Quick-Step Impressive, Majestic, Impressive (Ultra) en Eligna laminaatvloeren zijn van een HydroSeal coating voorzien. Tot in de groeven, zodat er ook echt geen water binnen kan dringen. Dat maakt de vloeren zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn de Majestic en Impressive (Ultra) laminaatvloeren de meest natuurgetrouwe laminaatvloeren van Quick-Step. De structuur loopt zelfs door tot in de voeg zodat de vloer nauwelijks van echt hout te onderscheiden is.

Wil je onze nieuwe collecties graag eens van dichtbij bekijken? Je bent van harte welkom in ons Experience Center in Beek en Donk!

  • Parquet
  • Hydroseal
  • Quick-Step
  • waterbestendig