De mooiste soorten vloeren

De mooiste soorten vloerbedekking: onze top 5

Vraag jij je af wat de mooiste soorten vloerbedekking zijn? Hier komt onze top 5 mooiste vloeren. Wij verkopen een gevarieerd aanbod van verschillende soorten vloerbedekking. Het spreekt voor zich dat wij van mening zijn dat wij de mooiste vloeren in ons assortiment hebben. We zetten ze graag kort en bondig voor je op een rijtje.

Onze top 5 mooiste soorten vloerbedekking

Laten we eerst even een misverstand uit de weg helpen. Onder vloerbedekking verstaan we alle soorten vloeren die de ondervloer kunnen bedekken. De term ‘vloerbedekking’ wordt ook veelvuldig voor tapijt gebruikt, maar in dit artikel bedoelen we met soorten vloerbedekking dus het eerste. Welke vloeren Vloerenland het mooiste vindt? Je vindt het in onze top 5 hieronder.  

   

Houten vloeren

Met een echt houten vloer steel je de show en ga je voor een tijdloze sfeer die qua charme niet te evenaren is. Vloerenland is dé specialist als het om houten vloeren gaat! We hebben een speciale studio met maar liefst 200 m² met allerlei soorten hout. Hier vind je altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van houten vloerbedekking. En ons betrokken team is ervaren, vakkundig en geeft naast maatwerk oplossingen ook tips waar je zelf niet aan zou denken.

PVC vloeren

Ook PVC vloeren klik je gemakkelijk in elkaar met een kliksysteem of lijm je vast op een geëgaliseerde ondervloer. PVC voelt zacht en warm aan, is stofwerend en bestand tegen water. Daarnaast is een PVC vloer zo sterk dat deze vloer ook in intensief gebruikte ruimtes gelegd kan worden. PVC is in zoveel kleuren en dessins verkrijgbaar dat er voor ieder wat wils is. Bij Vloerenland verkopen we vele bekende merken als Floorify, Novilon en mFlor.

Laminaat

Laminaat heeft de uitstraling van echt hout, maar het gemak en prijsniveau van laminaat. Wist je dat er ook laminaat is in een betonlook? Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en snel te plaatsen dankzij het moderne kliksysteem. Kijk zeker eens naar het slijtvaste en waterbestendige Quick-step laminaat en pvc vloeren.

Vinyl

Vinyl is een vloerbedekking die in meerdere soorten en kwaliteiten te koop is. Van de goedkopere, lichtere kwaliteit voor in de slaapkamer tot een stevige kwaliteit voor in de woonkamer en zelfs super sterk vinyl dat geschikt is voor winkelruimten en kantoren. Dit projectvinyl is zeer populair bij bedrijven. Met vinyl kun je alle kanten op. En nog een pluspunt: het is ook geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling en warmtepomp.

Tapijt en tapijttegels

Last but not least in onze top 5 soorten vloerbedekking: tapijt. Van doe-het-zelf tapijttegels voor je bedrijf tot warm tapijt voor in de slaapkamer, de keuze in tapijt en ook tapijttegels is reuze! Tapijt is een zachte, warme en uitnodigende soort vloerbedekking. Comfortabel, geluiddempend, warmte-isolerend, eenvoudig te leggen en in alle kleuren verkrijgbaar. En bij tapijttegels kun je gemakkelijk een tegel vervangen als dat nodig is. Onze ervaren legteams kunnen het leggen zelfs voor je uit handen nemen!

 
 

Wij laten de mooiste soorten vloerbedekking graag aan je zien in onze Experience Center XXL in Beek en Donk! Kom snel langs voor meer informatie en laat je inspireren.

  • Mooiste vloeren
  • Top 5
  • Houten vloeren
  • PVC vloeren
  • Laminaat
  • Vinyl
  • Tapijt en tapijttegels

Quick-step houten vloer Hongaarse punt