Makkelijk-schoon-te-houden-keukenvloeren-van-Vloerenland

Makkelijk schoon te houden keukenvloeren

De keukenvloer wordt goed benut. Een groot gedeelte van de dag wordt er met eten en drinken gewerkt, gespetterd en geknoeid. Deze vloer moet dus wel tegen een stootje kunnen! En tenzij je heel erg van schoonmaken houdt, is het fijn als je vlekken eenvoudig weg kunt poetsen. Makkelijk schoon te houden keukenvloeren, wie wil dat nou niet. En het is fijn als je een vlek zo weg kunt poetsen. Keramische tegels zijn een populaire keuze voor de keuken, maar wat zijn nog meer makkelijk schoon te houden keukenvloeren? Wat is de juiste keukenvloer? Vloerenland geeft jou het antwoord. 

PVC vloer als keukenvloer

De ideale keukenvloer is vuilafstotend, waterdicht, hittebestendig en het liefst ook antislip. Dan zijn nogal wat wensen, maar er is gelukkig een vloer die voldoet aan al deze eigenschappen. De PVC vloer behoort tot de makkelijk schoon te houden keukenvloeren en is daarnaast ook geluiddempend. Wil jij een hout look vloer, een strakke tegel- of een robuuste natuurstenen look in jouw keuken. Het kan allemaal met een PVC vloer. Bekijken het assortiment PVC vloeren van Vloerenland. 

Vinyl als keukenvloer

Vinyl zit op de rol. Dat maakt het mogelijk om je keukenvloer als één geheel te leggen. Naadloos dus. Daarnaast is vinyl heel goed bestand tegen beschadigingen. Mocht er eens een pan of glas vallen, dan zul je dit later niet terugzien op je keukenvloer. Bovendien zijn de dessins van tegenwoordig nauwelijks van een houten vloer of tegelvloer te onderscheiden. Ook de vinyl vloer past op het lijstje met makkelijk schoon te houden keukenvloeren.

 
Makkelijk-schoon-te-houden-visgraat-keukenvloer-van-Vloerenland

Laminaat als keukenvloer

Laminaat wordt nog steeds een beetje geschuwd in de keuken. Het zou niet goed tegen vocht kunnen. Dat was vroeger zo, maar die informatie is ondertussen achterhaald! Er is tegenwoordig zelfs laminaat dat 100% bestand is tegen vocht. Zoals het waterbestendige laminaat van Quickstep, met zijn speciale HydroSeal coating tot in de groeven. Deze vloer kun je met een gerust hart in de keuken plaatsen! Wil je zelf laminaat leggen of nieuwsgierig naar de keuzemogelijkheden voor een laminaat keukenvloer, kijk dan even in onze laminaat webshop.

 

Bovenstaande drie vloeren zijn zeer makkelijk schoon te houden keukenvloeren. Benieuwd welke dessins en patronen er allemaal mogelijk zijn? Laat je inspireren door Vloerenland!

  • keukenvloer
  • makkelijk schoon houden

Keuken ideeen