kunstgras voor zwembad en balkon

Kunstgras voor zwembad en balkon

Kunstgras voor zwembad en balkon

Kunstgrasland vertelt je graag meer kunstgras voor zwembad en balkon.


Dat kunstgras alleen bestemd is voor voetbalvelden of speelveldjes voor kinderen is zeer zeker niet het geval. Kunstgras komt bij een zwembad of op een balkon namelijk ook uitstekend tot zijn recht. We vertellen je graag waarom je ook bij je zwembad of balkon het leggen van kunstgras kan overwegen.

Kunstgras voor je zwembad

Wanneer je op dit moment gewoon gras bij je zwembad hebt liggen, zul je het waarschijnlijk wel herkennen. Door het chloor van het zwembadwater gaat je gras kapot of verkleurt. Die kale plekken zien er niet fraai uit. Bovendien moet je regelmatig met een visnet grassprietjes uit je zwembad vissen. Wanneer je kunstgras voor je zwembad legt, is dat verleden tijd. Kunstgras kun je naadloos op de rand van je zwembad aan laten sluiten. Ook bij een opblaaszwembad is kunstgras ideaal want het laat geen gele plek achter als je het zwembad weer weghaalt. Een zachte ondergrond voor je voeten en het zwembad, een schoon zwembad en een groene tuin het hele jaar door, wat wil je nog meer?

 

Kunstgras op je balkon

Op je balkon heb je niet altijd genoeg zon om er planten of bloemen te laten groeien. Of misschien heb je er juist zoveel zon dat geen enkele plant het er overleeft. Dan biedt kunstgras op je balkon uitkomst. Kunstgras zorgt ervoor dat je balkon altijd een natuurlijke, groene uitstraling heeft. Het is onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Laat je goed adviseren over de aankoop van kunstgras voor je balkon, omdat je bij een slechte kwaliteit kunstgras kans hebt dat er looppaden ontstaan. Geniet ook op je balkon van een groene ‘tuin’! Kunstgrasland vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor kunstgras voor je zwembad en balkon. Breng vrijblijvend een bezoek aan onze inspirerende showroom en bekijk ons kunstgras met eigen ogen! Of bekijk de soorten kunstgras online in de webshop.

  • kunstgras