Ideeën-voor-slaapkamer-vloeren-bijvoorbeeld-een-houten-slaapkamervloer-van-Vloerenland

Ideeën voor slaapkamer vloeren

De slaapkamer is vaak het ondergeschoven kindje in huis, maar heb je er wel eens over nagedacht dat je minstens een kwart van de dag in je slaapkamer doorbrengt? Er mag dan ook zeker wel met de nodige aandacht nagedacht worden over hoe je je slaapkamer fijn kunt inrichten. Want slaap is erg belangrijk en daar draagt een prettige omgeving aan bij! Een mooi interieur, ook in de slaapkamer, begint met een goede basis: de vloer. We geven je daarom graag wat ideeën voor slaapkamer vloeren, maar ook meer algemene informatie over vloeren.

Ideeën voor slaapkamer vloeren voor een lichte slaper

Ben je op zoek naar een vloer die geluiddempend is en weinig contactgeluid maakt? Dan is PVC of tapijt een goed idee voor jouw slaapkamer vloer. Deze vloeren werken geluiddempend en je hebt geen last van contactgeluid. Vergeleken met deze vloeren is laminaat minder geluidsarm, tenzij je er een hele stille ondervloer onder legt. Wil jij een slaapkamer vloer waarbij jouw partner ‘s nachts met een gerust hart even naar het toilet kan zonder jou wakker te maken? Bekijk ons assortiment PVC en tapijt vloeren.

Houd je van het hotelgevoel?

Denk jij bij een bezoekje aan een mooi hotel, dit zou ik thuis ook wel willen? Wij helpen jou aan ideeën voor slaapkamer vloeren om dit gevoel ook in jouw slaapkamer te creëren. Ga voor een vloer die luxe en comfort uitstraalt. Die heerlijk aanvoelt als je met blote voeten uit je bed stapt. Het liefst ook een beetje warm, zodat je niet met koude voeten je bed in hoeft te stappen. Een slaapkamer inrichten kun je ook met hoogpolig tapijt. Dit type tapijt geeft natuurlijk het ultieme luxueuze en comfortabele gevoel. Warm, zacht en sfeervol. Maar ook PVC voelt zacht en niet zo koud aan onder je voeten.

 
Ideeën-voor-slaapkamer-vloeren-bijvoorbeeld-tapijt-van-Vloerenland

Ideeën voor onderhoudsvriendelijke slaapkamer vloeren

Voor een goede nachtrust is een gezond binnenklimaat belangrijk. Voldoende ventilatie draagt hier uiteraard aan bij, maar ook een hygiënische vloer en een vloer die gemakkelijk schoon te houden is. Ben jij op zoek naar ideeën voor slaapkamer vloeren met weinig onderhoud? PVC, laminaat en vinyl zijn zeer onderhoudsvriendelijk en voor mensen met allergieën heel geschikt. Ook laagpolig tapijt is heel goed schoon te houden. Elke vloer heeft een ander soort onderhoud nodig. Een pvc vloer, onderhouden is heel iets anders dan het onderhouden van tapijt. Een echte houten vloer is goed schoon te houden, maar heeft eens in de zoveel jaar wel een onderhoudsbeurt nodig om de vloer in topconditie te houden.

Rustige kleuren voor jouw slaapkamer vloer

Om echt tot rust te komen, worden rustige kleuren aangeraden. Geen felle kleuren, drukke patronen of dessins dus. Maar het mag wel mooi zijn en bij je interieursmaak passen. Dus houd jij wel van een printje, dan neem je die nachtrust gewoon op de koop toe!

 

Hopelijk hebben we jou geïnspireerd met deze ideeën voor slaapkamer vloeren. En wil jij voor het maken van een goede keuze onze vloeren zien en voelen? Dat kan! Maak een afspraak voor een gesprek of kom gerust langs in ons Experience Cnter XXL.

  • Ideeën
  • slaapkamer vloeren
  • slaapkamervloer

Slaapkamer vloer ideeen