Houten vloer en parket schuren

Onze service: houten vloeren schuren

Onze service: houten vloeren schuren

Na jaren van veel plezier zul je de gebruikerssporen gaan zien op je houten vloer. Bij de eettafel zie je de plekken waar het meest met de stoelen geschoven wordt en in de keuken zie je waarschijnlijk een looppad verschijnen. Door je vloer opnieuw te schuren, komt hij er weer als nieuw uit te zien en gaat hij met gemak weer heel wat jaartjes mee!

Zelf schuren of uitbesteden

Je vloer schuren is iets wat je zelf kunt doen, maar wat je ook kunt uitbesteden aan een professional als Vloerenland. Of je nu je complete vloer of alleen een bepaald gedeelte wilt laten schuren, zoals de zwaar belopen paden, wij helpen je graag. Wanneer je zelf wilt gaan schuren, kun je gebruikmaken van onze eigen lijn onderhoudsmiddelen. Met de speciale conditioner bijvoorbeeld kun je je echte houten vloer daarna netjes onderhouden. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Voor de professionele reparatie, reiniging of renovatie van je houten vloer kun je ook bij ons terecht. Wij knappen je vloer bijvoorbeeld helemaal op als je hem beu bent. Staat de kleur of de afwerking je niet meer aan? Dan schuren wij hem en brengen we de gewenste afwerking aan, zoals (hardwax) olie of lak. Je vloer ziet er daarna weer modern en eigentijds uit! Een grote onderhoudsbeurt is sowieso aan te raden om je vloer als nieuw te houden. Laat hem periodiek, eens per jaar of per twee jaar, grondig machinaal reinigen. Zo houden we je vloer in topconditie!

   

Hulp nodig?

Loop gerust eens bij ons binnen voor meer informatie over het schuren van je houten vloer. Ook voor een nieuwe houten vloer kun je in onze inspirerende Houten Vloeren en Parket Studio van Vloerenland in Beek en Donk terecht. Wij hebben hier recent een compleet nieuwe afdeling voor geopend!

 
Hier meer informatie over: houten vloeren schuren
  • Ambiant
  • Tapijt
  • Vinyl