Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Novilon vinyl

Het unieke Novilon vinyl

Het unieke Novilon vinyl

Novilon vinyl is uniek vinyl dat nauwelijks van ‘echt’ te onderscheiden is.

 

Een vinyl vloer met betonlook, waarbij je nauwelijks het verschil ziet, of een houten vloer maar dan van vinyl? Met een Novilon vloer bereik je de uitstraling die je wenst met het gemak en de prijs die je wenst. Novilon vinyl wordt kamerbreed gelegd. Dat is nog een extra reden waarom dit type vinyl er zo echt uitziet. Je ziet namelijk geen enkele naad lopen! Tot 40 m2 vinyl is los te leggen. Het comfortabele, licht verende vinyl is bovendien erg prettig voor je voeten en gemakkelijk over vloerverwarming heen te leggen. Het krult of krimpt niet, is kras-, slijt- en watervast en blijft erg lang mooi. Een heerlijke vloer dus voor in ieder interieur!

Alles wat je thuis of op kantoor wenst!

Zowel voor particulieren als bedrijven is Novilon vinyl een goede optie. Een duurzame vloer die gemakkelijk te onderhouden is en in verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar is. Aquagrip zorgt ervoor dat de kans op uitglijden minimaal is en bij vloeren met het kwaliteitskenmerk Solid Core hoef je ook nog eens niet bang te zijn dat afdrukken van stoelpoten of kasten lang zichtbaar zijn. Tot slot heb je geen last van omgevingsgeluid of contactgeluiden met deze stille vloer, in tegenstelling tot bij een laminaatvloer of houten vloer.

Voordelen van Novilon vinyl

  • Duurzaamheid: Novilon vinyl is zeer duurzaam en bestand tegen slijtage en scheuren, wat betekent dat het lang meegaat.
  • Onderhoudsvriendelijk: Novilon vinyl is gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een populaire keuze is voor huizen met huisdieren of kinderen.
  • Comfortabel: Novilon vinyl voelt zacht en comfortabel aan onder de voeten en biedt bovendien extra isolatie tegen koude vloeren.
  • Geluiddempend: Novilon vinyl bevat geluiddempend materiaal, het geluid wordt geabsorbeerd en het omgevingsgeluid in een kamer vermindert.
  • Variatie: Novilon vinyl is verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en texturen, waardoor het gemakkelijk te vinden is in een stijl die bij uw huis past.
  • Prijsgunstig: Novilon vinyl is relatief goedkoop in vergelijking met andere vloerbedekkingen, waardoor het een betaalbare optie als je een budget hebt.

 

Novilon thuis en op kantoor

Een Novilon vloer heeft eigenlijk alles wat je thuis of op kantoor Novilon wenst! Novilon vinyl is design om op te leven. Het ziet er geweldig uit en is van een uitstekende kwaliteit. Ook de prijs is zeer aantrekkelijk. Bekijk op je gemak het uitgebreide Novilon assortiment dat je bij Vloerenland kunt kopen en laat je overtuigen. Of breng een bezoek aan ons Experience Center XXL om het zelf te ervaren. Hier zijn nog een aantal interieurtips. Kom eens langs dan zal ons team je graag helpen.

 Love life Novilon!

  • Novilon
  • Vinyl