Mijn winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Setting
Hebeta pvc vloer woonkamer

Hebeta PVC vloeren

In het grote assortiment PVC vloeren van Vloerenland vind je ook Hebeta PVC. Hebeta PVC vloeren staan erom bekend de meest matte van alle PVC vloeren te zijn. Door zijn matte uitstraling wekt deze vloer de illusie van een stoere, houten plankenvloer. Een glanzende, gladde vloer lijkt namelijk niet op een moderne houten vloer, maar met een Hebeta PVC vloer wordt de houtstructuur perfect nagebootst. De structuur in de toplaag is een 3D-weergave van echt hout, registered embossing genaamd, en de extra matte toplaag is zelfs met tegenlicht geen ‘namaak’.

Hebeta natuurlijk en duurzaam

Daarnaast zijn de planken van Hebeta PVC vloeren zeer gevarieerd, waardoor je dezelfde plank met dezelfde noest niet zomaar tegenkomt. Opvallende herhalingen worden namelijk vermeden. Ook hierdoor ziet een Hebeta PVC vloer er niet ‘nep’ uit. Een Hebeta PVC vloer is bovendien een verantwoorde keuze, want alle vloeren van Hebeta, ook PVC, zijn 100% duurzaam en ecologisch gecertificeerd.

 

Met als voordeel dat de vloeren worden geproduceerd zonder gebruik te maken van technieken en materialen die schadelijk zijn voor mens of milieu. En dat is niet het enige, deze vloeren zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk en behoren tot geluiddempende vloeren.

Hebeta PVC visgraat vloer

Ben je gevallen voor de klassieke uitstraling van een visgraatvloer? Met Hebeta PVC visgraat zul je het verschil nauwelijks zien. De uitstraling van een historisch landhuis gecombineerd met het gemak van een PVC vloer, beter kan het bijna niet! Hebeta heeft een ruime keuze aan kleuren en dessins PVC in visgraat motief. Deze pvc vloeren zijn makkelijk (zelf) te leggen. Wil je daar meer over weten? Lees de instructie pvc vloer leggen van Vloerenland.  

 

 

Visgraatpatroon PVC vloeren

Een echte houten visgraatvloer kost tijd en geld en vraag altijd meer onderhoud dan onderhoud aan een pvc vloer. Opnieuw schuren en lakken, na het leggen van visgraat parket ben je er dus nog niet! Dan is een (Hebeta) PVC visgraat vloer een perfect alternatief: eenvoudig te leggen, aantrekkelijk geprijsd, onderhoudsvriendelijk, ‘werkt’ niet en kan ook nog eens probleemloos met vloerverwarming gecombineerd worden!

 

Wij zijn ook Master Installer van Quick-step PVC vloeren. Breng een bezoek aan ons Experience Center XXL ontdek de bijzondere uitstraling van Hebeta PVC (visgraat) vloeren zelf!

  • Hebeta
  • pvc vloeren
  • visgraat

Hebeta pvc vloer keuken